Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Laser ontharen voor alle huidtypes

Laser ontharen voor zowel mannen als vrouwen

De enige laser voor echt definitief ontharen

Wat is het verschil met onze laser of de laser van de plaatselijk schoonheidssalon? De laser waar wij mee ontharen vind je enkel bij zeer grote en vooraanstaande klinieken. Momenteel zijn wij één van de weinige klinieken in Rotterdam die met deze laser behandelen.

Heb jij last van overmatig haargroei, overbeharing of haren op plekken waar je ze eigenlijk niet wilt? Of vind je het gewoon vervelend om je vaak te moeten scheren? Maak dan vandaag nog een afspraak om definitief te ontharen door middel van laserontharing.

De Voordelen:

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Bewezen behandeltechnieken en medische apparatuur

Effectief voor alle lichte en donkere huidtypes (1 t/m 6)

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Behandeling door een afgestudeerd huidtherapeute

Vrijwel pijnloze behandeling en altijd veilig

Wat maakt onze laser anders?

De laser waar wij onze behandelingen mee uitvoeren behoort tot het hogere segment laser. Dit betekent dat onze geavanceerde laser enkel door huidtherapeuten en dermatologen gebruikt wordt.

Soortgelijke lasers vind je dus enkel in grote (medische) huidklinieken en ziekenhuizen.

Het laten ontharen door lagere klasse lasers zullen je een kortdurend resultaat opleveren, de haren zullen in de loop der jaren weer (grotendeels) terugkeren. Wanneer je kiest voor een topklasse laser zal je haargroei niet meer terugkeren. Van de soortgelijke lasers staan er momenteel maar enkele in de regio Zuid-Holland.

Uniek in Europa! Levenslange garantie op laserontharing

Met trots kunnen wij melden dat wij de enige kliniek zijn in Europa die levenslange garantie geeft op ontharing.  Door onze unieke instelling en behandelmethode kunnen wij dit aanbieden.

Let op! Hiervoor moet je wel het gehele behandeltraject doorlopen.

Maak hier een afspraak

Laserontharing behandelingen

Wil jij meer weten over de verschillende laserontharing behandelingen? Neem dan eens contact met ons op en vraag meer informatie over laser ontharen. 

Neem contact met ons op

Veilige behandeling voor alle huidtypes

Veilige behandeling voor alle huidtypes

Tattoo Bob/ TB Medical maakt gebruik van de laser “Quanta System Duetto MT EVO”. Hiermee boeken wij de beste resultaten. 

Voor het ontharen beschikt de laser over twee laserbronnen, namelijk de Alexandrite en de Nd:YAG, beide kunnen alle huidtypes veilig en effectief behandelen. De Alexandrite laser is geschikt voor huidtype 1 t/m 3 en de Nd:YAG laser is uitermate geschikt voor huidtypes 4 t/m 6 omdat het alleen de voedingsbodem van het haarzakje raakt en niet het pigment in de huid. De Duetto MT is één van de weinige systemen die in staat is beide lasers met elkaar te combineren. Deze Mixed Technology lasertechniek is aanmerkelijk minder pijnlijk bij het ontharen dan tot dusver gebruikte lasertechnieken. Omdat per golflengte lagere fluences gebruikt worden, is ook de kans op complicaties lager. De ND: YAG laser kan de voedingsbodem van het haar vernietigen terwijl de Alexandrite laser het pigment van de haar als doelwit ziet. Wij werken met een aircooling systeem voor extra comfort voor de huid.

Gespecialiseerde huidtherapeut

Onze behandelingen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde huidtherapeut. Tijdens een intake neemt onze huidtherapeut samen met jou door wat zij voor jou kan betekenen. Een huidtherapeut is opgenomen in het Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). Zij is gespecialiseerd in het veilig en effectief behandelen van ongewenste haargroei. Wil je meer weten over onze huidtherapeut en ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Lees hier meer over onze huidtherapeut

Waarom TB Medical

TB Medical is een aparte afdeling in de praktijk van Tattoo Bob. Waar vaak voor sommige dames de drempel voor een kliniek te groot kan zijn, voelen juist vele vrouwen zich op hun gemak bij TB Medical.

De laagdrempeligheid en de expertise van onze behandelaars is de perfecte combinatie. Onze huidtherapeuten hebben in vooraanstaande klinieken gewerkt en tevens werken wij samen met artsen en chirurgen. Ook zijn wij werkzaam in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam hier voeren wij op de afdeling poli plastische chirurgie tepelpigmentaties uit.

Heeft u vragen? Lees meer informatie op de website van TB Medical of neem contact met ons op!

Naar TB Medical

Ontharen van het hele lichaam

Bij Tattoo Bob kun je terecht om je hele lichaam te laten ontharen als je dat wilt. Bij ons kun je onder andere de volgende lichaamsdelen laten ontharen:

Gezichtshaar laseren: Ongewenste haargroei op je gezicht? Last van gezichtsbeharing en wil jij je gezichtsbeharing definitief verwijderen? Bij Tattoo Bob kunnen wij gezichtsberharing ontharen met een laser. Wij zien dat veel vrouwen er voor kiezen om het gezicht te laten ontharen, bijvoorbeeld de haren boven de bovenlip.

Bikinilijn laseren: Het zal je niet verbazen, maar dit is een laserontharingsbehandeling die natuurlijk vooral door vrouwen wordt gekozen. Vooral in de zomer is de bikinilijn laserontharing behandeling enorm populair. Dankzij deze behandeling kan een vrouw haar bikini dragen zonder zich zorgen te maken over ongewenste haargroei bij de bikinilijn.

Benen laseren: Ben jij er helemaal klaar mee om continu je benen te scheren? Wij zien dat zowel mannen als vrouwen voor deze behandeling kiezen en de voorkeur geven aan gladde zijdezachte benen. Dit kan eenvoudig met onze laserontharing behandeling.

Oksels laseren: De laserontharing behandeling om oksels te ontharen is zowel populair bij mannen en vrouwen. Dankzij deze laserbehandeling worden okselharen verwijdert en voelen de oksels heerlijk zacht aan.

Rughaar laseren: Overmatig haargroei op je rug? Het ontharen van de rug komt voornamelijk voor bij mannen. Ongewenste haargroei op de rug is vervelend en is goed te behandelen door middel van een laserontharingsbehandeling. Niet alleen mannen kunnen last hebben van overmatig haargroei op de rug, ongewenst haargroei komt ook bij vrouwen op de rug voor.

Neushaar verwijderen:  Wist je dat onze laserontharingsbehandeling ook geschikt is om ongewenst neushaar te verwijderen? Ook de haren in je neus kunnen we bij Tattoo Bob verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je neus vrij is van ongewenste haargroei. 

Wil je een uitgebreid overzicht van alle behandeling die we uitvoeren?

Bekijk dan nu ons kostenoverzicht

Definitieve laserontharing met de Duetto MT EVO

Tattoo Bob/ TB Medical maakt gebruik van de laser “Quanta System Duetto MT EVO met IPL: de Rolls Royce onder de laserontharings apparaten. Doordat de laser beschikt over twee laserbronnen, namelijk de Alexandrite en de Nd:YAG, kunnen alle huidtypes veilig en effectief worden behandeld.

De Alexandrite laser is geschikt voor huidtype 1 t/m 3 en de Nd:YAG laser is uitermate geschikt voor huidtypes 4 t/m 6 omdat het alleen de voedingsbodem van het haarzakje raakt en niet het pigment in de huid. De Duetto MT is één van de weinige systemen die in staat is beide lasers met elkaar te combineren. Wil jij meer weten over onze laserontharingsbehandelingen? 

Lees hier meer over onze behandeling

TB Medical: Het behandelen van huidaandoeningen met laserontharing

Wist je dat laser ontharen ook goed werkt tegen verschillende huidaandoeningen? Zo kan een laserbehandeling werken tegen de huidaandoening Hydradenitis suppurativa. Deze huidaandoeningen veroorzaakt ontstekingen in de talgklieren, voornamelijk in de lies en in de oksels. Onze huidtherapeut verwijderd met de laserbehandeling het haar met haarzakje, die mede de oorzaak is van de ontsteking. Doordat de haarzakjes worden verwijderd is de kans van het toenemen van ontstekingen in de talgklieren vermindert. Hierdoor voorkom je dat de ontstoken talgklier weggesneden of operatief verwijdert moet worden. Andere huidaandoeningen die ook goed te behandelen zijn door middel van lasertherapie zijn: Folliculitis Barbae (ontstoken haarzakjes) en Sinus Pilonidalis (haarnestcystes).

Heb jij last van een van deze huidaandoeningen en ben je benieuwd hoe TB Medical lasertherapie je hierbij kunt helpen?

Neem contact met ons op

laserontharing / laser ontharen

Ontharen bij Hidradenitis suppurativa

Hidradenitis suppurativa is een chronische ontsteking uitgaande van de haarfollikels in met name de oksels en liezen. Dit ontstaat door ophoping van de uitvoergang van het haartalgklier door een hoornprop, gevolgd door een scheur in de afvoergang. Je kunt last hebben van mee-eters, puisten, abcessen en littekens. De ernst ervan is wisselend maar te onderscheiden in verschillende stadia.

Ontharen bij Hidradenitis suppurativa heeft positief effect op de genezingstijd van de ontstekingen en de frequentie van opvlammingen. De haren kunnen preventief worden verwijderd met medische ontharingslasers (NdYAG- en of Alexandrite laser). Het doel daarbij is om permanente ontharing te bereiken maar voorkomt nieuwe ontstekingen. Dit lukt alleen met goede kwaliteit laserapparatuur met voldoende energie om de complete haarfollikel, inclusief het gebied met groeicellen waaruit een nieuwe follikel kan terug groeien, te vernietigen (dus geen flitslampen).

Maak nu een afspraak

Mail ons Bel ons