Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

 

MICRO HAAR PIGMENTATIE BIJ VROUWEN

MHP is zeker een oplossing wanneer je als vrouw ook te maken krijgen met kaalheid. 

Naast ouderdom zijn er meer oorzaken voor het ontstaan van kaalheid bij vrouwen zoals:

  • Ongezonde voeding.
  • Te veel uv-straling, wat komt door te vaak en te lang met uw hoofd in de zon te zitten.
  • Verven van het haar.
  • Het haar vaak strak vastmaken.
  • Bepaalde medicatie.
  • Hormonale factoren, zoals bijvoorbeeld de overgang.
  • De aandoening ‘alopecia areata’, waarbij de haarwortels beschadigd zijn.
  • Behandeling van kanker.

 

 

PRIJSOPGAVE/INTAKEGESPREK

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

MICRO HAAR PIGMENTATIE VROUWEN

Micro haar pigmentatie is een speciale techniek voor mannen en vrouwen waarbij er op een realistische manier stoppels op de hoofdhuid ( stoppeltattoo ) worden getatoeëerd welke niet van echt te onderscheiden zijn. Door deze manier van tatoeëren, wat enkel en alleen kan worden uitgevoerd door een echte specialist, zijn er optisch geen kale plekken meer te zien.

Micro haar pigmentatie vrouwen | Bij vrouwen is MHP exact hetzelfde als bij mannen. Er is een klein verschil te vinden in sommige gevallen. Het verschil zit 'm soms in het opvullen van de kale plekjes op de hoofdhuid. Dit komt voor bij de kruin of zijkant van het hoofd. We camoufleren ook wel tussen de steeds dunner wordende haren door. Over het algemeen camoufleren wij de plekjes wat meer.. De techniek die voor vrouwen wordt gebruikt als zij geen andere mogelijkheid hebben dan stoppels te tatoeeeren heeft iets weg van de hairstroke techniek welke wij gebruiken voor het plaatsen van permanente wenkbrauwen.

EEN PRUIK DRAGEN

Het dragen van een pruik kan m.b.v. micro haar pigmentatie voor vrouwen verleden tijd zijn. Naast het ongemak wat het dragen van een pruik met zich meebrengt, is het voor veel vrouwen ook iets onaangenaams en voelen ze zich vaak onzeker met de pruik. De stoppeltattoo is ook voor deze vrouwen de oplossing! 

De getatoeëerde stoppels zijn nog steeds niet echt, maar wel zo realistisch dat deze niet van echt te onderscheiden zijn. Wij hebben bij Tattoo Bob al verschillende vrouwen blij gemaakt met een stoppeltattoo. Met een brede glimlach verlieten ze onze zaak en lieten hun pruik achterwege! Micro haar pigmentatie vrouwen is dé oplossing tegen kale plekken. 

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

HAARUITVAL BIJ VROUWEN

Eén van de meeste oorzaken van haaruitval bij vrouwen is stress. Als een gevolg hiervan ontstaan er plekken met dun haar. Deze plekken ontstaan voornamelijk in het gebied rondom de slapen. Deze kale plekken als een gevolg van haaruitval kunnen m.b.v. micro haar pigmentatie worden gecamoufleerd. Het resultaat? Optisch dikker haar.

GEVOLGEN VAN DREADLOCKS

Het dragen van dreadlocks is jarenlang erg populair geweest. Echter hebben al vele mannen en vrouwen de nadelen van slecht geplaatste dreadlocks ervaren. De dreadlocks waren te strak ingedraaid waardoor het haar is gaan afbreken en niet meer aangroeit. Het gevolg? Ongewenste kale plekken. Gelukkig kunnen ook deze kale plekken m.b.v. micro haar pigmentatie gecamoufleerd.

GRATIS PROEFSTUKJE BIJ TATTOO BOB

Om te bepalen wat wij voor u kunnen betekenen vragen wij u eerst altijd om een foto van de huidige situatie van uw haren naar ons te mailen. Uiteraard ben u ook van harte welkom in onze winkel aan de Delistraat in Rotterdam. Tijdens een GRATIS intakegesprek zullen alle mogelijkheden met u besproken worden en indien gewenst kunt u een gratis proefstukje laten plaatsen. Het gratis proefstukje geeft u een beeld van het mogelijke resultaat en neemt voor u misschien net dat laatste stukje twijfel m.b.t. micro haar pigmentatie bij u weg. Voor het maken van een afspraak voor een GRATIS intake en het plaatsen van een proefstukje kunt u contact met ons opnemen.

Blond of rood haar ?

Men denkt dat de hoofdhuid alleen gepigmenteerd kan worden wanneer je donker haar hebt. Dit is een misvatting. Ook wanneer je blond, grijs of roodharig bent en de hoofdhuid opvalt door dun haar, is het goed mogelijk om dit te camoufleren. We camoufleren de hoofdhuid op een natuurlijke manier. Als u rood, donkerblond, blond, peper en zoutkleur, lichtbruin of grijs haar heeft dan is dat allemaal mogelijk.

Heeft u last van Alopecia?

Kijkt u ook eens op onze pagina die speciaal over Alopecia gaat.

GALERIJ

Wat is Tb Medical?

TB Medical is onderdeel van Tattoo Bob. Dit gedeelte met behandelkamers is het kliniek gedeelte van Tattoo Bob. Hier zijn de cosmetisch pigmentatie specialisten aan het werk. Tb medical is ook werkzaam in ziekenhuizen o.a. Ikazia ziekenhuis m.b.t. het realiseren van Tepelhof reconstructies.