Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

STOPPELTATTOO

Door een stoppeltattoo te plaatsen m.b.v. haar pigmentatie (MHP) bij Tattoo Bob Rotterdam lijkt het alsof u nog nooit kaal bent geweest. Het verschil tussen de stoppel tattoo en de echte stoppels zal niet te zien zijn!

Uw hele omgeving zal versteld staan van het resultaat van de stoppel tattoo door MHP, net zoals u! De haar pigmentatie techniek zorgt er namelijk voor dat u weer stoppels op je hoofdhuid zult hebben en niet langer hoeft rond te lopen met het onzekere gevoel wat komt kijken bij een kale hoofdhuid. Het resultaat van deze stoppeltattoo zal dan ook verbluffend zijn!

De ervaring van Tattoo Bob leert dat voor zowel mannen als vrouwen met een kale hoofdhuid geldt dat ze zich meer kunnen ontspannen na toepassing van MHP.

stoppeltattoo

STOPPELS

Een stoppel is dat wat overblijft als je je haar afscheert en dus een kaal hoofd hebt. Een stoppel heeft van nature bij iedereen dezelfde kleur, de stoppel is namelijk altijd grijs/zwart. De kleur van een stoppel zal het hele leven blijven, een kaal hoofd kan dus het hele leven meegaan met een grijs/zwarte stoppel.

Geen donker haar maar juist (erg) licht blond haar? Ook daar is voor het plaatsen van een stoppel tatoeage m.b.v. haar pigmentatie techniek de juiste inktsoort voor. 

Heeft u vragen, interesse in een gratis intakegesprek of wil je een gratis proefstukje laten plaatsen m.b.v. de MHP techniek? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 010 484 46 94 of mail naar info@tattoobob.nl

De haar pigmentatie behandeling zal plaatsvinden in een privéruimte.

HAARUITVAL

Haaruitval komt voor bij vrouwen en mannen. Micro hair pigmentation (MHP) is voor veel vrouwen en mannen de oplossing. Haaruitval kan optreden door verschillende redenen. Erfelijke haaruitval, haarziekten zoals alopecia, medicijngebruik, stress, kanker, slechte conditie van de hoofdhuid.

Door middel van micro hair pigmentation zijn deze plekken zeer goed te behandelen en te camoufleren.

HAARUITVAL BIJ VROUWEN OF MANNEN MET LANG HAAR

Voor vrouwen en mannen met lang haar, is de geschoren look niet altijd de oplossing bij haaruitval (alopecia). De symptonen van haaruitval zijn wel goed te verbergen bij mannen met lang haar, door gebruik te maken van de stoppeltattoo. Voor vrouwen met lang haar wordt eerder gekozen voor de behandeling met de hairstroke techniek. Dit lijkt erg op de stoppel tattoo, maar de getatoeerde lijntjes zijn iets langer.

Wanneer er bijvoorbeeld door uw langere haren toch kale plekken verschijnen, dan is ook de mogelijkheid daar om dit op te vullen d.m.v. een hairstroke-stoppel methode. Zowel voor mannen als voor vrouwen is deze techniek ook uiterst geschikt voor de wat kalere plekjes die in het haar verschijnen.

De kale plekken (door haaruitval) zullen dan niet meer te zien zijn en zijn onopvallend gecamoufleerd m.b.v. MHP
U kunt ons altijd een foto mailen, wij zullen uw situatie altijd discreet behandelen.

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

STOPPELTATTOO VS. HAARTRANSPLANTATIE

Veel klanten die bij Tattoo Bob Rotterdam langskomen voor een stoppeltatoeage hebben in het verleden al een haartransplantatie ondergaan. Veel van deze mensen zijn helaas niet tevreden met het eindresultaat van hun haartransplantatie. Het feit dat deze mensen niet tevreden zijn met het eindresulaat van een haartransplantatie komt omdat m.b.v. een haartransplantatie vaak niet de volledige dichtheid van het haar wordt bereikt van wat men verwacht. Dit komt omdat bij een haartransplantatie de haren niet zo dicht bij elkaar kunnen worden gezet. Bij het plaatsen van een stoppeltattoo m.b.v. de MHP techniek is het wel mogelijk om de stoppels dicht bij elkaar te tatoeëren en dus een volle haarlook te creëeren. Deze volle haarlook is ook wel bekend als de geschoren look.

De getatoeëerde stoppels bij een haar pigmentatie zijn niet van echt te onderscheiden. De klanten van Tattoo Bob ervaren dit ook. Vele zijn dan ook volledig verbaasd dat niemand in hun vriendenkring ziet dat de getatoeëerde stoppels niet echt zijn en delen dan ook graag hun 'verhaal'. 

Vraag uzelf eens af: Heeft u ooit bij een willekeurig persoon zijn (of haar) geschoren look bestudeerd? Het antwoord is waarschijnlijk "NEE", want waarschijnlijk wist u niet eens dat deze manier van tatoeëeren bestond! De stoppeltatoeage is vanwege zijn echte look dan ook zeer populair bij zowel internationale en nationale bekendheden.

Stoppeltattoo - Voor

STOPPEL TATTOO - VOOR

Voor de stoppel tattoo behandeling

Stoppeltattoo - Na

STOPPEL TATTOO - NA

Net na de stoppel tattoo behandeling