Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Micro haar pigmentatie ervaringen

Micro haar pigmentatie, tegenwoordig ook wel bekend als de stoppel tattoo, is een perfecte oplossing voor mannen of vrouwen die last hebben van kaalheid, haaruitval, dun haar of alopecia. Bij de micro haar pigmentatie techniek (MHP) worden m.b.v. een uiterst speciale techniek stoppels getatoeëerd die niet van echt haar te onderscheiden zijn. 

De ervaring van Tattoo Bob leert dat een micro haar pigmentatie behandeling wordt ervaren als NIET pijnlijk. Tijdens de MHP behandeling is het bij Tattoo Bob Rotterdam mogelijk om tv te kijken of om afleiding te zoeken op je mobiele telefoon. 
Hieronder een overzicht van de micro haar pigmentatie ervaringen, toegezonden door klanten die hun stoppel tatoeage bij Tattoo Bob Rotterdam hebben laten plaatsen.

Micro haar pigmentatie ervaringen

PRIJSOPGAVE/INTAKEGESPREK

Ben je benieuwd naar de kosten voor de MHP behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.

Onderaan de pagina kunt u desgewenst uw recensie achterlaten (Facebook).

Heeft u een Google account? Dan kunt op Google onder onze website uw recensie plaatsen.

Onze reviews zijn van de onafhankelijke en neutrale site gehaald van Google en Facebook .

7 januari 2016
Inmiddels een week geleden dat je de stoppels terug toverde.

Ik zou je nog even laten weten hoe het na een week er uit ziet:
Exact zoals gewenst! Perfect qua kleur en dichtheid. De roodheid viel ook erg mee (goed gekoeld met Bepanten en koud water). De volgende dag trok het al grotendeels weg. 
"Ik ben blij dat ik gekozen heb om deze behandeling bij Tattoo Bob te laten verrichten. Ze nemen echt de tijd voor je zonder ergens op aan te dringen. In combinatie met de laagdrempeligheid en de ontspannen sfeer gaf me dat veel vertrouwen in hun kunde. Dat is achteraf ook terecht gebleken"

 

Peter Z.
Was erg bang dat mensen het zouden zien , maar niets was minder waar niemand heeft het gezien. Het lijkt zo echt dat ik zelfs soms zelf vergeet dat het getatoeëerd is.

 

Cor S.
Wat een uitkomst! Ik had het in Amerika gezien en wist gelijk dat ik dit wilde! Bob was de enige in Nederland die ik dit toevertrouwde.

 

Leo S.
Super netjes gedaan!!

 

Harko v d L.
Onlangs geweest voor mijn proefstukje hierna wist ik gelijk dat ik dit wilde. Geen moment spijt van gehad en voel me stuk jonger

 

K v V. 
Ik was eerst bang dat mensen zouden zien dat het tattoo stoppels waren ....Maar niemand heeft het tot nu toe ontdekt! (ga het ook niet vertellen ;))

 

Stephan de P.
Mooi gedaan! zeer tevreden.

 

Issil    
Mooi gedaan ik zeer blij met stoppels.

 

Azul   
Ben blij dat ik naar tattoo Bob ben gegaan!

 

Leroy B.   
Zo blij nooit meer kaal!

 

Jasper P.
Zeer echt en zeer blij !

 

Sander P.
Ik had niet verwacht dat het zo realistisch  zou overkomen. Mensen staan versteld als ik het vertel dat de MHP methode is toegepast.

 

Gerrit v Z.
Nu 3 behandelingen gehad en zo blij met het resultaat, voelde nauwelijks pijn.

 

Jochem B.
Al jaren heb ik last van Alopecia mijn haar viel op alle plaatsen uit. Ik was ten einde raad tot ik op Facebook de MHP methode voorbij zag komen. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben met mijn nieuwe uiterlijk

 

Jeffrey B.
Nog nooit zo blij geweest heel mijn schedel gedaan ,kan het iedereen aan raden !

 

Paul V.
Alleen inhammen gedaan en niemand heeft wat gezien wat een oplossing! Bedankt Tattoo Bob haar team !

 

Mark de W.
Eerst een proefstukje gedaan en thuis besproken, na een maand toch de stap gewaagd. Zo mooi geworden had ik dit maar jaren eerder gedaan.

 

Joey B.
Veel surinaamse vrienden waren al geweest bij Bob en ik durfde uiteindelijk ook. Had ik maar eerder gegaan. Zo ongelooflijk mooi en echt geworden je kan onmogelijk zien dat het tattoo stoppels zijn.

 

Ferry G.
Ik wist niet dat dit bestond, toen ik het in de media zag ben ik gelijk gegaan. Precies zoals ik het wilde en zou echt!
Ben erg blij met mij micro haar pigmentatie.

 

N.
Wat een uitkomst! Jaren onzeker geweest over het haarverlies op mijn lichaam door alopecia. De microhaarpigmentatie heeft mij een groot deel van mijn zelfverzekerdheid terug gegeven. Ik ben Ralph ontzettend dankbaar, professioneel en kundig advies ontvangen.

 

Ruud
Na vele teleurstellingen door behandelingen van de dermatoloog ben ik mijzelf verder gaan oriënteren op andere behandelingen/ mogelijkheden. Ik kwam uit op microhaarpigmentatie. Ik was hier nogal sceptisch over, hoe realistisch kan dit daadwerkelijk overkomen? Bij meerdere instituten informatie ingewonnen. Ik ben bij tattoo Bob langs geweest voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek groeide mijn enthousiasme na het zien van de resultaat foto’s. Mijn alopecia plekken waren plaatselijk zeer goed te behandelen, de microhaar stoppels zijn vrijwel niet van mijn echte stoppels te onderscheiden.

 

Stephan R.
Een lange tijd heb ik gehoopt dat de haren die ik verloor door alopecia nog wel terug zouden komen. De kleinere plekken stoorden mij in eerste instantie niet erg, dit gebeurde wel nadat de plekken zich uitbreide en ik merkte dat de haren niet meer terugkwamen. Per toeval kwam ik uit op de MHP methode. Fijn resultaat, geen moment spijt van gehad! Fijne sfeer in de winkel!