Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Onderscheidende permanent make-up

Wat maakt de permanent make up van tattoo BOB onderscheidend?

Bij navraag overwegen enorm veel vrouwen en steeds meer mannen het plaatsen van permanent make up. Begrijpelijk, het plaatsen van pmu is een uitkomst voor velen. ’s Ochtends opstaan met een fris gezicht, in ons al zo drukke leven stap je bijna zo de deur uit, zonder een lange tijd voor de spiegel te staan. Ook is het een uitkomst voor dames met gevoelige ogen. Je hebt geen uitloop meer van mascara en de regematige check voor de spiegel is ook verleden tijd.

Toch twijfelen veel mensen over de plaatsing van permanent make up. Waardoor komt dit? Bij navraag blijkt dat veel mensen het een spannende en ingrijpende stap vinden. Dit is natuurlijk goed te begrijpen. Het is zeer belangrijk dat de pmu professioneel en in een goede salon wordt aangebracht. Het is ook erg belangrijk dat de artiest goed geschoold is en een ruime ervaring heeft in het plaatsen van de make up. Ook is het belangrijk dat de artiest de juiste materialen gebruikt zoals een goede machine, naalden en pigmenten. Bij het aanbrengen van permanent make up wordt de huid enigzins beschadigd. Om deze reden is steriel werken van zeer groot belang.

Daarnaast twijfelen ook veel mensen over het aanbrengen van de make up in verband met kosten die het met zich mee brengt. In bijna alle salons is permanente make up niet echt permanent maar semi-permanent. Hierdoor is regelmatig bijwerken noodzakelijk, dit brengt vaak hoge kosten met zich mee. De permanente make up verandert daarbij vaak al snel van kleur en veel bruintinten zullen verkleuren naar oranje.

Bij Tattoo Bob werken artiesten met een zeer lange ervaring, sommigen ruim 20 jaar. De kennis van de huid en de verwachte reactie op de behandeling is hierdoor zeer groot. Ook is er een grote kennis over het gebruik van machines en het gebruik van de juiste pigmenten die niet snel zullen vervagen of verkleuren.

permanent make-up

Diepte van aanbrenging PMU in de huid

Om het verschil van aanbrengen van permanente make up tussen Tattoo Bob en andere salons goed uit te leggen is het belangrijk iets meer over de huid uit te leggen. Het verschil in de techniek van de permanent make-up bij Tattoo Bob en de variant van de schoonheidsspecialiste zit hem voor het grootste deel in de diepte waarmee de inkt in de huid wordt geplaatst. De huid bestaat uit meerdere lagen, namelijk: 

  • Hoornlaag
  • Opperhuid
  • Lederhuid
  • Onderhuids bindweefsel

De bovenste 2 lagen worden door ons lichaam continu vernieuwd. Hierdoor kan de inkt in deze 2 lagen geen stand houden en zal een tatoeage of PMU dus verdwijnen. Voor een permanent effect moet de inkt dus dieper in de huid, namelijk de lederhuid, geplaatst worden. Bij een schoonheidsspecialiste is dit dus niet het geval, de permanent make-up is dan dus niet permanent en zal na verloop van tijd verdwijnen.

Een groot deel van onze klanten (wel bijna 80%) is voorheen in een andere salon onder behandeling geweest. Vanwege de snelle vervaging van de aangebrachte permanente wenkbrauwen komen zij bij ons terecht. Dit is vaak geen probleem. Vaak is de oude permanente make up door ons aan te passen en op te knappen. Op onze website zijn veel foto’s van resultaten te zien, neem hier gerust een kijkje. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.