Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

PRIJZEN INTIEM PIERCING MAN

Soort Titanium (zilverkleur) 18 kt. Goud
Prins Albert € 175 € 250
Frenum € 80 € 120
Balzak € 80 € 120

Prijzen zijn incl. zetten, schriftelijke info en flesje of zalfje voor nabehandeling. Bij sommige intiem piercings (zonder zetten) zijn de prijzen lager. Indien bij ons gepierced wordt de intiem piercing gratis gewisseld.

Alle intiem piercings kunnen in privacy gezet worden.

Voor andere soorten piercings en prijzen, kunt u bellen naar: 010-4844694

VOORHUID / FORESKIN

Een intiem piercing in de voorhuid gaat door de voorhuid van de penis. Hierbij is het belangrijk om op die plaats goed rekening te houden met de bewegelijkheid (het terugtrekken van de voorhuid) van de huid en eventuele andere piercings in dit gebied. 

Voor het plaatsen van een intiem piercing in de voorhuid kan er gekozen worden voor een ringetje, staafje of een circulair ball. Dit is een ring met 2 balletjes. Al deze piercings beginnen met een dikte van 1,6 mm. Het wisselen van het staafje is gratis. 

De genezing duurt gemiddeld 2 tot 4 maanden.

DYDOE

De dydoe is een intiem piercing die door de eikelrand van de man wordt heen gepiercet. In sommige gevallen is het ook mogelijk om deze intiem piercing in het midden van de eikel te laten plaatsen. 

Over het algemeen wordt er bij het plaatsen van Dydoe gekozen voor een barbell, dit is een licht gebogen staafje met een dikte van 1,6 mm. Het wisselen van het staafje is gratis. 

De genezing van een dydoe duurt gemiddeld 3 – 6 maanden.

PRINS ALBERT PIERCING

De Prins Albert piercing wordt aan de onderzijde van de eikel geplaatst. De piercing is één van de populairste intiem piercings voor de man. 

De Prins Albert piercing is een intiem piercing die meestal snel genezen is. Dit komt door het elastische en goed doorbloedde weefsel waar de piercing doorheen zit. Doordat urine steriel is wanneer zij het lichaam verlaat, wordt de piercing tijdens het urineren ontsmet, waardoor de kans op ontstekingen nihil is. 

Bij het plaatsen van een Prins Albert piercing wordt er over het algemeen gekozen van een ringetje met de dikte van 1,6 mm. Het is mogelijk om deze later te vervangen door een dikker staafje. De genezing is gemiddeld 4 tot 8 weken.

PUBIC

De pubic piercing wordt net boven de schacht van de penis geplaatst. De pubic piercing kan dan ook de vrouw stimuleren tijdens de penetratie. De pubic piercing valt in tegenstelling tot de andere intiem piercings onder de categorie Surface piercings, waardoor er een iets grotere kans op uitgroei bestaat. 

Voor het plaatsen van een Pubic maken wij over het algemeen gebruik van een staafje of ringetje met een dikte van 1,6 mm. Eventueel wordt er gebruik gemaakt van flexibel teflon materiaal. 

De genezingstijd van een Pubic is gemiddeld 2 tot 3 maanden.

AMPALLANG

De ampallang is een intiem piercing welke horizontaal door de eikel wordt gepiercet. De plaats voor een ampallang is verschillend en afhankelijk van de structuur van de huid. 

Over het algemeen wordt er voor het plaatsen van een Ampallang gebruik gemaakt van een rechte barbell (staafje) met een dikte van 1,6 mm. De lengte van de barbell is afhankelijk van de structuur van de eikel. 

De genezingstijd van een ampallang is gemiddeld 3 – 9 maanden.

APADRAVYA

Een apadravya piercing wordt verticaal gepiercet en is eigenlijk niets meer of minder dan een verticale vorm van de ampallang. 

Over het algemeen wordt er voor het plaatsen van een Apadravya gebruik gemaakt van een rechte barbell (staafje) met een dikte van 1,6 mm. De lengte van de barbell is afhankelijk van de structuur van de eikel. 

De genezingstijd van een apadravya is gemiddeld 3 – 9 maanden.

GUICHE

De guiche is een intiem piercing die in de huidplooi tussen de anus en de perineum horizontaal wordt aangebracht. 

Bij het plaatsen van een guiche piercing maken wij gebruik van een ringetje, een licht gebogen staafje (barbell) of een circulair barbell, dit is een ring met 2 balletjes, met een dikte van 1,6 mm. 

De genezingstijd voor een guiche piercing is gemiddeld 3 tot 6 maanden.

HAFADA

Een hafada piercing is een intiem piercing welke, voornamelijk aan de bovenzijde, in het scrotum wordt geplaatst. 

Bij het plaatsen van een Hafada piercing wordt er meestal gekozen voor een ringetje, maar er kan ook gekozen worden voor een circulair barbell of een gebogen barbell. Hiervoor gebruiken wij meestal een dikte van 1,6 mm. 

De genezingstijd voor een Hafada piercing is gemiddeld 3 tot 6 maanden.