Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

PRIJZEN INTIEM PIERCING VROUW (Vagina piercing)

Soort Titanium (zilverkleur) 18 kt. Goud
Clitorishood vanaf € 120 vanaf € 150
Schaamlippen vanaf € 120 vanaf € 170
Christina Piercing vanaf € 80 vanaf € 110

Prijzen zijn incl. zetten, schriftelijke info en flesje of zalfje voor nabehandeling. Bij sommige vagina piercings (zonder zetten) zijn de prijzen lager. Indien bij ons gepierced wordt de intieme piercing gratis gewisseld.

Maak een afspraak

Aangezien het zetten van een intieme piercing iets gevoelig kan zijn, is er altijd een mogelijkheid om Lidocaine zalf (verdovende zalf), te kopen bij de apotheek. Het is verstandig de zalf minimaal 30 minuten te laten inwerken. 

Xylocaine zalf is zonder recept verkrijgbaar.

Klik hier om het online te bestellen. 

Alle intiem epiercings kunnen in privacy gezet worden.

Voor andere soorten piercings en prijzen, kunt u bellen naar: 010-4844694

INNER LABIA

De Inner Labia is een intiem piercing die in de schaamlippen die zich het dichts bij de vagina bevinden wordt geplaatst. De schaamlip piercing kan enkel of in beide schaamlippen gepiercet worden. Ook wordt er bij de Inner Labia vaak voor gekozen om meerdere piercings onder elkaar in de schaamlip te plaatsen. 

Over het algemeen wordt er bij de Inner Labia gekozen voor een ringetje van 1,2 of 1,6 mm dikte. Naast een ringetje kan er ook gekozen worden voor een circulair barbell (Dit is een ringetje met 2 balletjes) of een gebogen barbell (staafje). Bij het plaatsen van de schaamlip piercing moet er rekening gehouden worden met eventuele zwelling en zodoende moet er altijd genoeg ruimte zijn. 

De Inner Labia geneest vrij snel, de genezingstijd is gemiddeld 2 tot 6 maanden.

Vagina piercing - inner labia

Vagina piercing - Outer Labia

OUTER LABIA

De Outer Labia is een schaamlip piercing welke in de buitenste schaamlippen wordt geplaatst. Omdat het weefsel van de buitenste schaamlip veel dikker is is de genezingstijd voor deze intiem piercing veel langer. Net zoals bij de Inner Labia is het bij deze schaamlip piercing ook mogelijk om er meerdere onder elkaar te laten zetten.

Voor het plaatsen van een buitenste schaamlippiercing maken wij gebruik van een ringetje, circulair barbell of een licht gebogen staafje met een dikte van 1,6 mm. De lengte en diameter zijn op afstemming van de lichaamsbouw van de desbetreffende persoon. 

De genezingstijd voor een Outer Labia is gemiddeld 2 tot 6 maanden.

Vagina piercing - Outer Labia

VERTICALE CLITHOOD PIERCING

De verticale clithood piercing, wordt in tegenstelling tot de horizontale variant, verticaal door het clitoriskapje heen gepiercet. Het onderste balletje rust hierbij op de clitoris. 

Voor het plaatsen van een verticale clithood piercing wordt er over het algemeen gebruik gemaakt van een licht gebogen barbell (staafje) met een dikte van 1,2 of 1,6mm. 

De genezingstijd voor een verticale clithood piercing is gemiddeld 4 tot 8 weken.

Vagina piercing - verticale clithood

Vagina piercing - horizontale clithood

HORIZONTALE CLITHOOD PIERCING

De horizontale Clithood piercing wordt, zoals de naam al doet vermoeden, horizontaal door het clitoriskapje gezet. De piercing die gebruikt wordt voor dit type vagina piercing is meestal een ringetje, deze rust met het balletje op het gebied rond de clitoris. 

Het ringetje wat gebruikt wordt voor het plaatsen van de clithood piercing heeft een dikte van 1,2 of 1,6 mm. De genezingstijd voor een horizontale clithood piercing is gemiddeld 4 tot 8 weken.

Vagina piercing - horizontale clithood

CHRISTINA PIERCING

De Christina piercing is een gebogen barbell waarbij het onderste balletje zichtbaar is op het punt waar de buitenste schaamlippen samenkomen. Het bovenste balletje van de barbell rust aan de onderzijde van de venusheuvel. In het begin dient u er met een Christina piercing rekening mee te houden dat er geen strakke kleding op het sieraad mag worden gedragen.

PLAATSEN

Voor het plaatsen van een Christina piercing wordt er over het algemeen gebruik gemaakt van een gebogen barbell met een dikte van 1,2 – 1,6 mm. Het wisselen naar een kleiner staafje is gratis. 

De genezingstijd voor een Christina piercing is gemiddeld 6 tot 9 maanden.