Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Haar tattoo bij Tattoo Bob

Heeft u last van haaruitval of beginnende kaalheid? Dan is onze micro haar pigmentatie behandeling, ook wel haar tattoo genoemd, uitstekend voor u geschikt. Een haar tattoo biedt voor u de oplossing als u last heeft van haaruitval of beginnende kaalheid. Door middel van deze techniek zullen littekens of kale plekken op uw hoofd niet langer meer zichtbaar zijn. Tijdens een micro haar pigmentatie behandeling zal er met inkt een realistische uitziende stoppel op uw hoofd worden getatoeëerd. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een van onze ervaren huidspecialisten, waarbij zij met hoge mate rekening houden met hygiëne en kwaliteit. U kunt daarom met een gerust hart plaatsnemen in onze behandelstoel.

Wat is het verschil tussen een haar tattoo en micro haar pigmentatie?

Het verschil tussen een haar tattoo en micro haar pigmentatie (mhp) techniek zit in de diepte van de pigmentatie. Bij MHP worden gekleurde pigmenten aangebracht in de bovenste laag van de hoofdhuid, welke na enkele jaren kunnen gaan vervagen. Dit is bij een 'normale tatoeage' niet het geval. De pigmenten die gebruikt worden in de meeste klinieken zijn dan ook semi-permanent. De naalden die worden gebruikt bij een micro haar pigmentatie behandeling zijn dunner en korter dan bij een normale tattoo behandeling, dit alles om de stoppels zo echt mogelijk te laten lijken. 

Man met haar tattoo

Waar kunt u terecht voor een haar tattoo?

Tattoo Bob is dé uitgelezen plek om een haar tattoo te laten zetten, door de jarenlange ervaring en expertise zijn zij gespecialiseerd op het gebied van het zetten van haar tattoos. Natuurlijk zijn er in Nederland verschillende klinieken of shops die zich hebben gespecialiseerd in het aanbrengen van een haar tattoo. Daarom hebben wij de belangrijke aspecten waar u rekening mee kunt houden bij het kiezen voor een kliniek voor u op een rijtje gezet. Allereerst zijn de hygiëne voorschriften die het bedrijf hanteert belangrijk, daarnaast is het van belang ook de jaren ervaring en eventuele recensies die op de site te vinden zijn mee te nemen in uw besluit. Tattoo Bob heeft naast tientallen jaren ervaring ook een hele tevreden klantenkring opgebouwd die u graag meer verteld over hun goede ervaringen met Tattoo Bob. 

Met de micro haar pigmentatie techniek heeft Tattoo Bob internationale bekendheid verworven. De getatoeëerde stoppels die te zien zijn na een micro haar pigmentatie behandeling van Tattoo Bob zijn bijna niet te onderscheiden van echt. Voordat u het weet loopt u met een compleet geschoren look de deur uit en lijkt u weer 10 jaar jonger. Bent u benieuwd naar de resultaten van eerdere haartatoeages? Bekijk dan hier de voorbeelden.

 

Waarom kies je voor een haar tattoo? 

Een haar tattoo is in verschillende situaties zeer interessant. Middels een haar tatoeage wordt op een natuurlijk wijze dunner wordend haar (of beginnende kaalheid) verbloemd. Deze ingreep kan zonder narcose of verdoving worden uitgevoerd, wat de behandeling nog extra interessant maakt. Na de behandeling kan het voorkomen dat u last heeft van gevoelige hoofdhuid, wat na enkele dagen wegtrekt. Middels een haar tattoo kunnen wij ervoor zorgen dat diverse littekens en inhammen worden weggewerkt. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw haarlijn er goed verzorgd uitziet!

De voordelen van een haar tatoeage

  • De kosten voor een micro haar pigmentatie liggen relatief lager dan een haar transplantatie. De prijzen kunnen wel tot 50% tot 60% verschillen. Een haartattoo is daarom ook een betaalbaard alternatief. De prijs is verder afhankelijk van het aantal hoofdzones die u laat behandelen, bij welke kliniek u de behandeling doet en van welke materialen de kliniek gebruik maakt.
  • Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en streven altijd naar een optimaal resultaat. Het resultaat van een stoppeltattoo wordt altijd positief ontvangen. Al onze klanten gaan met een gewenst resultaat de deur uit. De haar tattoos die wij zetten zijn bijna niet van echt te onderscheiden.
  • De haar tatoeages blijven lang mooi en vervagen pas na lange tijd. Omdat wij werken met permanente inkt heeft u soms pas na 10 of 15 jaar een nabehandeling nodig. Vaak wordt er door de kliniek wel aangeraden om dit eerder te doen zodat het resultaat optimaal blijft.
  • Een haar tattoo is bijna voor iedereen geschikt. Een grote groep vrouwen en mannen in Nederland hebben last van ongewenst haarverlies. Een haartatoeage camoufleert deze kale plekken of littekens.
  • De behandeling wordt vaak ervaren als een bijna pijnloze ervaring. Omdat wij gebruik maken van ultradunne naalden is de pijn minimaal.

Overtuigd?

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een haar tattoo? Neem dan contact met ons op!