Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

cadeaubonnen !

Moederdag 10 mei

Cadeaubon

Wat een enorm gekke periode. Een aantal maanden geleden was het helemaal niet raar dagelijks bij je moeder op de stoep te staan. Dit is voor veel mensen in deze periode wel anders. We zijn extra voorzichtig voor en met elkaar. Even een bezoekje, kopje koffie, middag de stad in, een hapje eten, oppassen op de kleinkinderen is ineens niet meer vanzelfsprekend.

Wij missen het contact met onze moeders deze periode erg, natuurlijk bellen we en zien we elkaar op afstand maar het voelt en is toch anders. Gelukkig is dit allemaal van tijdelijke aard en kunnen wij hopelijk nog heel lang van onze lieve moeders genieten.

Dan is het alweer bijna Moederdag, zondag 10 mei.

Misschien is deze dag nu wel specialer dan andere jaren? Jij wilt je moeder toch ook extra verwennen en in het zonnetje zetten?! Haar een hart onder de riem steken? Laten weten en zien hoe blij en trots je op haar bent? Niet voor iedereen is een cadeaubon van tattoo Bob het eerste wat er in je opkomt om aan je moeder te geven voor Moederdag. Maar wist je dat de cadeaubon buiten het plaatsen van een tatoeage aan nog veel meer diensten uitgegeven kan worden?

Buiten het plaatsen van tatoeages zetten wij bijvoorbeeld ook piercings/ oorbellen, verkopen wij sieraden, plaatsen we permanente make up en verwijderen wij tatoeages door middel van een laser. Ook kan de bon besteed worden aan medische pigmentaties. Bij medische pigmentaties kan je bijvoorbeeld denken aan tepelpigmentatie. Deze behandeling wordt toegepast bij vrouwen die een borstreconstructie hebben ondergaan na bijvoorbeeld borstkanker. Bij ons is de pigmentatie echt permanent, hierdoor hoeft de pigmentatie niet continue bijgewerkt te worden. Dit geeft veel vrouwen rust en zij voelen zichzelf hierdoor weer zelfverzekerd. Het plaatsen van een medische pigmentatie kan uitsluitend op afspraak plaatsvinden.

Ook het plaatsen van permanente make up wordt bij ons zeer vaak gedaan. Ralph of Gerda kunnen prachtige wenkbrauwen plaatsen, zetten super strakke eyelines of geven de lippen net dat beetje extra met een full lips tatoeage. De permanente make up is echt permanent en kan zeer natuurlijk aangebracht worden. Neem gerust eens een kijkje in onze foto galerij. Ook voor het plaatsen van permanente make up werken wij uitsluitend op afspraak. Deze kan normaal gesproken telefonisch gemaakt worden, op dit moment is het mogelijk afspraken per mail in te plannen in verband met onze sluiting.

Misschien heeft je moeder altijd al een wens gehad een mooie tatoeage te plaatsen? Of hebben jullie altijd het idee samen nog eens een tatoeage te laten plaatsen? Geef je moeder een cadeaubon van tattoo Bob en geef haar een laatste zetje in de goede richting .

De bon is online verkrijgbaar en je ontvangt deze direct in je mailbox. De cadeaubon heeft een unieke code die 1 keer ingeleverd kan worden. Je hoeft dit niet perse uit te printen, de code op je telefoon is voldoende. De cadeaubon heeft in onze zaak geen einddatum, deze is dus jaren te besteden aan onze diensten. Zien we jullie binnenkort?