Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

De oplossing !

MHP na de behandeling:

 

Voordat de micro haar pigmentatie behandelingen starten is er waarschijnlijk al enorm veel vooraf gegaan.

Je hebt waarschijnlijk erg lang nagedacht en opties bekeken voordat de keuze op micro haar pigmentatie is gevallen. Logisch! Er wordt op het gebied van haar enorm veel aangeboden; haarwerken, poeders, medicatie, sprays, haartransplantaties en dan natuurlijk ook micro haar pigmentatie. Misschien heb je zelfs al een van de andere mogelijkheden ondergaan en uitgeprobeerd voordat de keuze uiteindelijk definitief op micro haar pigmentatie is gevallen.

 

We hoeven je niet uit te leggen dat wij razend enthousiast zijn over onze micro haar pigmentatie behandelingen. Wij hebben de afgelopen jaren zeer veel mensen naar grote tevredenheid behandeld, en zij zijn hierdoor vaak zelfverzekerder geworden. Voor ons als bedrijf geeft dit veel voldoening.

Wij krijgen van onze klanten voor de behandelingen enorm veel vragen. Deze beantwoorden wij heel graag, we vinden het belangrijk dat iemand goed voorbereid en wel overwogen aan de behandelingen start. Om jullie zoveel mogelijk informatie te geven hebben wij een zeer uitgebreide website. Hierop zijn onder andere filmpjes te bekijken, informatie te lezen over onze techniek, gebruik van pigmenten en de zorg van de huid voorafgaand aan de behandeling. Over het algemeen komen klanten dus erg goed voorbereid op hun intakegesprek of behandeling. Echter wordt er niet altijd goed nagedacht hoe de reactie en zorg voor de huid direct na de behandeling zal zijn. Vaak ontstaan deze vragen pas kort voor of tijdens de behandelingen.

De zorg voorafgaand aan de behandeling is niet zeer uitgebreid. Wij adviseren de haren kort te scheren, eventueel een aantal dagen voorafgaand aan de behandeling in te vetten met vaseline en verdovende zalf te gebruiken.

Hoe zit het nu met de genezing en het herstel van micro haar pigmentatie?

Tussen de behandelingen zit minimaal 1 week hersteltijd. Dit is eigenlijk zeer kort. Het herstel van bijvoorbeeld een haartransplantatie is natuurlijk vele malen langer.
Dit geeft dus eigenlijk ook al heel veel aan, de huid is na een behandeling vlot hersteld. De huid kan er ongeveer 1 a 2 dagen iets rood uit zien, dit is echter niet zeer opvallend. Werkzaamheden en afspraken kunnen dus gewoon plaatsvinden.  Wij adviseren de huid bij thuiskomst af te spoelen met koud water. De huid hoeft na de behandelingen niet droog gehouden te worden. In principe kan iedere activiteit gewoon normaal doorgaan.
Echter adviseren wij de huid altijd goed te beschermen tegen UV – straling. De pigmenten die wij gebruiken zijn permanent, echter kan kleur door UV- straling teruglopen, dit is natuurlijk zonde!
Er is speciale fluïde op de markt waarmee je de huid kan beschermen zonder een vettige en glimmende laag achter te laten. Meer informatie hierover is terug te lezen via deze link https://www.tattoobob.nl/info/blog/zomertips-na-het-ondergaan-van-een-micro-haar-pigmentatie-behandeling