Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Micro haar pigmentatie / haar tattoo

Veel voorkomende vragen voor het ondergaan van een micro haar pigmentatie behandeling

Het ondergaan van een micro haar pigmentatie behandeling is voor veel mannen een grote stap en beslissing. Begrijpelijk, het resultaat is aanwezig in het aangezicht en dit brengt voor veel mensen een zekere spanning met zich mee.  Verder merken wij dat er nog een vrij groot taboe ligt op het ondergaan van de behandeling, op internet wordt er onderling erg lacherig over gedaan. Jezelf accepteren zoals het is komt dan ineens regelmatig als opmerking om de hoek kijken.

Maar waarom? Veel mannen zijn onzeker over hun (beginnende) kaalheid. Soms zijn deze mannen niet onzeker maar storen zij zich gewoon aan de kaalheid. Zeker (beginnende) kaalheid op jonge leeftijd kan als zeer storend ervaren worden. Bekijk hier de video's van de ervaringen van onze bezoekers.

Vaak krijgen wij de vraag gesteld hoe het behandeltraject in gang kan worden gezet.
Dit kan eigenlijk op 2 manieren.

MICRO HAAR PIGMENTATIE INTAKE

Het is mogelijk telefonisch een afspraak in te plannen voor een intakegesprek en eventueel een kosteloos proefstukje (tel: 010 48 44 694). De behandelaar legt je tijdens dit halfuur durende  gesprek de gehele behandeling uit, ook worden er foto’s bekeken van resultaten (gallery) , er wordt een prijs voor de behandeling bepaald en indien gewenst een kosteloos proefstukje uitgevoerd (kijk ook bij onze prijslijst) Door middel van dit proefstukje krijg je direct een goed beeld van hoe realistisch de stoppels door micro haar pigmentatie/stoppeltattoo op de hoofdhuid worden aangebracht. Een proefstukje zal niet opvallen doordat deze in de haargrens wordt aangebracht.

Mocht het lastig zijn om voor een intakegesprek langs te komen dan is het ook mogelijk om foto’s van het hoofd (vanuit verschillende posities) door te sturen naar ons email adres (info@tattoobob.nl). De behandelaar ofwel de stoppeldokter beoordeeld de foto’s en kan zo een prijsindicatie geven. De definitieve prijs wordt altijd in de zaak bepaald, foto’s kunnen namelijk een ander beeld geven. Er kan door middel van een prijsindicatie per email altijd een afspraak gemaakt worden om direct te starten met de behandeling.  De behandelingen kunnen telefonisch ingepland worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 22.00 uur.  Hou rekening met een wachttijd van 2 a 3 weken, soms kan een behandeling sneller gestart worden.

STOPPELTATTOO PIJNLIJK ?

De MHP behandeling wordt zeer zeker niet als pijnlijk ervaren. Wanneer je het toch spannend vindt adviseren wij je via de huisarts verdovende crème aan te vragen. Het is verstandig dit 1,5 uur te laten inwerken voor een optimale werking. 

Zodra een eerste behandeling gaat plaatsvinden is het belangrijk het haar vooraf met shampoo te wassen. Ook adviseren wij hierna geen haarproducten te gebruiken.

Mocht je voor een geschoren MHP look gaan dan is het prettig als het haar zo kort mogelijk gedragen wordt tijdens de behandeling (liever niet langer dan 1mm). De behandelaar kan het gebied dan het beste pigmenteren.

De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied, de behandelaar kan dit het beste beoordelen tijdens een intakegesprek of na het zien van de foto’s.

Ook krijgen wij regelmatig de vraag of inkt niet blauw gaat worden. Bij het plaatsen van een tatoeage wordt andere inkt gebruikt. Deze kleuren zijn heel anders van samenstelling en hebben geen u.v. protector. Je kunt er permanente versiering mee op het lichaam tatoeëren, maar deze inkt kan NOOIT gebruikt worden voor de micro haar pigmentatie techniek. De kleuren die gebruikt worden voor MHP zijn dus speciaal samengesteld voor deze techniek en behandelingen. Deze inkt kan en wordt dus ook niet gebruikt voor andere behandelingen. Kijk ook eens in de rubriek "techniek" van Tattoo Bob.

MHP OFWEL MICRO HAAR PIGMENTATIE GALLERY

Tattoo Bob is ook de bedenker van de afrostoppel en de arabicstoppel. of bezoek de algemene GALLERY.

Uitgebreide informatie over onze micro haar pigmentatie behandeling is te lezen op onze website. Klik hier om verder te gaan naar de stoppeltattoo Vanzelfsprekend mag er ook altijd contact opgenomen worden met ons.