Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Micro Haar pigmentatie ofwel stoppeltattoo

Micro haar pigmentatie behandeling ook bekend als MHP

MICRO HAAR PIGMENTATIE BIJ TATTOO BOB

Bij een Micro Haar Pigmentatie behandeling worden m.b.v. een speciale UFT techniek de haarfollikels/stoppels getatoeëerd. Door het tatoeëren van stoppels op de hoofdhuid zal er een verbluffend natuurlijk uitziende haarlook worden gecreëerd, ook wel bekend als de "shaven look". 

Omdat MHP Center Holland wil dat iedere klant alleen het beste resultaat krijgt, neemt dit iets meer tijd in beslag. Daarom zullen er meerdere behandelingen nodig zijn. Iedere behandeling zal plaatsvinden met een tussenpoos van ca. 10 dagen. Tijdens de behandelingen die volgen zal de gewenste haardichtheid steeds sneller worden bereikt.

De ervaring van MHP Center Holland leert dat er ongeveer 2 – 4 behandelingen nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat. Alle prijzen zijn inclusief alle benodigde behandelingen. Wij gaan net zolang door totdat het gewenste resultaat bereikt is!

MHP Center Holland is met een jarenlange ervaring en kennis het meest bekende adres in Nederland voor Micro Haar Pigmentatie (MHP) ook bekend als Scalp Micropigmentatie (SMP) of Hoofdhuid Pigmentatie. MHP Center Holland bevindt zich in de bekende zaak van Tattoo BoB in Rotterdam. Hij is de grondlegger van de Nederlandse tattoo scene en onderscheidde zich al snel van de andere tattooshops door op een hygiënisch en medisch verantwoorde manier te werken.

UFT MHP TECHNIEK

Alle behandelingen die vandaag de dag uitgevoerd worden in schoonheidsklinieken hebben dus hun oorsprong gevonden in de Tattoo shop. De Micro Haar Pigmentatie behandeling wordt uitgevoerd door onze speciale MHP specialist die de medeontwikkelaar is van de UFT methode. Door zijn jarenlange ervaring en kennis van de huid zijn wij in staat u een op maat gemaakt advies te bieden. Het resultaat is blijvend en verbluffend!

Micro haar pigmentatie center van tattoo Bob werkt alleen met inkt die permanent blijft zitten. Deze inkt is speciaal ontwikkeld voor Micro Haar Pigmentatie. De inkt is gekeurd en voldoet volledig aan de eisen voor de Nederlandse markt. Wij hebben dan ook al vrij vaak mensen gepigmenteerd die eerder, bij een ander zijn geholpen met "niet permanente inkt". Zij waren niet tevreden met het resultaat omdat het toch "terugliep".

Door gebruik te maken van deze permanente inkt bent u als klant bij MHP Center Holland ervan verzekerd dat u in de loop der jaren niet met open of vage plekken op het hoofd moet rondlopen.

In sommige gevallen kan de pigmentatie iets teruglopen na 2 jaar, in de meeste gevallen blijft het jaren goed.

Even voor de duidelijkheid: een touch-up is dus in enkele gevallen nodig. Wij verstaan onder een touch-up, een lichte opfrisbeurt. Het vervagingsproces kan verschillende oorzaken hebben:

  • Een persoon met een gevoelige huid is ontvankelijker voor het vervagen.
  • UV-licht heeft uiteraard ook een zekere uitwerking.

Tattoo Bob is gespecialiseerd in het plaatsen van stoppeltatoeages m.b.v. Micro Haar Pigmentatie. Deze manier van tatoeëren is speciaal voor mannen en vrouwen die last hebben van kaalheid, dun haar of (veel) haaruitval. Ook is deze manier van medisch tatoeëren zeer geschikt om littekens als een gevolg van een operatie of FUT-haartransplantatie te camoufleren.

Met behulp van een speciaal ontwikkelde UFT methode en apparatuur worden er stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd welke voor u en uw omgeving niet van echt te onderscheiden zullen zijn. Om u een goed besluit te kunnen laten maken geven wij u graag een beeld van enkele verschillende mogelijkheden die er zijn om kaalheid tegen te gaan.

Micro haar pigmentatie Rotterdam