Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Bekend van TV: Stoppeltattoo

Bekend van TV: Stoppeltattoo

13-11-2015

Micro haar pigmentatie (MHP) is de nieuwe oplossing voor mensen met dun haar of die last hebben van haaruitval. Een kaal hoofd is verleden tijd en een haartransplantatie is niet meer nodig met deze MHP techniek

Ook in de media is veel aandacht voor deze nieuwe micro haar pigmentatie techniek bij Tattoo Bob. O.a. het AD.nl, Telegraaf TV, Radio 538 en Q-Music hebben al aandacht besteed aan deze nieuwe stoppeltattoo

Zomertips na het ondergaan van een Micro Haar Pigmentatie behandeling.

Vaak wordt ons de vraag gesteld of de micro haar pigmentatie met onze ultra fijne techniek methode (UFT) blijvend is. Vanzelfsprekend begrijpen wij, dat u een optimaal resultaat wilt behouden en graag voor altijd plezier houdt van uw nieuwe look.

De inkt die wij tijdens onze behandeling toepassen is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op de hoofdhuid, de inkt waar wij mee werken is permanent. Echter is een goede nazorg en verzorging van de huid na de behandeling van esssentieel belang om het resultaat zo optimaal mogelijk te houden.

Hierdoor is het van belangrijk chloor en/of zout water en het gebruik van sauna's en/of stoombaden voor minimaal 7 dagen te vermijden.

Ook is het van groot belang de hoofdhuid te beschermen tegen UV- straling. Daarom raden wij het af om na uw MHP behandeling direct het volle zonlicht in te gaan of echt te gaan zonnen.  Mocht u toch de zon ingaan, maak dan gebruik van een pet of hoed.

Ook na de genezingsperiode is het verstandig de huid goed te beschermen met een beschermingsfactor. Bij voorkeur gebruikt u een matterende lotion (bijvoorbeeld matterende zonnefluide van het merk Biodermal). Ook al denkt u in de zomer geen fel zonlicht te zien en is de zon wat zwak, raden wij altijd aan om een goede zonbescherming te gebruiken. Er zijn altijd UV-stralen aanwezig die niet waarneembaar zijn met het blote oog. Wanneer u dit niet doet kan de Micro Haar Pigmentatie wat lichter worden of vervagen, dit is zonde van de behandeling aangezien het vervagen of lichter worden van uw stoppeltattoo voorkomen kan worden.

Deze behandeling is zo spectaculair dat de mensen massaal kiezen voor haar pigmentatie i.p.v. haartransplantatie.