Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Laserverwijdering

05-03-2020

Afgelopen woensdag (26 februari 2020) was er bij RTL boulevard een zeer groot item over het weg laseren van tatoeages. Leco van Zadelhoff gaf informatie over de mogelijkheid tot laseren.  Sinds een aantal jaar laseren wij ook tatoeages weg. We  kregen steeds vaker de vraag of we tatoeages konden verwijderen. Mensen zijn hun tatoeages soms “zat”, vinden deze niet meer mooi of het past niet meer bij hun levensfase. Ondanks tatoeages redelijk geaccepteerd zijn worden deze in sommige bedrijfstakken niet gewaardeerd. Het verwijderen van je tatoeage behoort dan zeker tot de mogelijkheid.
We willen hierbij wel aangeven dat het zeer belangrijk is dat een laserverwijdering door een professional wordt uitgevoerd. Met een laser zou je bij verkeerd gebruik veel schade aan de huid kunnen aanrichten. Er zou bijvoorbeeld littekenweefsel of pigmentverlies kunnen optreden.
Ook zou het verwijderen met een onjuist gebruik van de laser juist ook veel langer kunnen duren.

Wij van tattoo BOB laten de laserverwijdering uitvoeren door een BIG geregistreerde huidtherapeute. Doordat zij enorm veel kennis heeft van de huid en het gebruik van de laser is de behandeling zeer betrouwbaar en veilig.  Voor een behandeling beoordeeld de huidtherapeute de huid en tatoeage. Zij kan hierdoor een inschatting geven van de te verwachten aantal behandelingen en de kosten hiervan.
Laseren van tatoeages is een proces. In veel gevallen zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk.