Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

MHP Behandeling

23-04-2019

Met Micro Hair Pigmentation worden stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. Deze stoppels zijn niet te onderscheiden van echte stoppels, mits deze getatoeëerd worden door een echte specialist. Deze tatoeage wordt ook wel de stoppeltattoo genoemd. De term "stoppeltattoo" is volledig uitgevonden en geïntroduceerd door de specialisten van Tattoo Bob. 

De stoppeltattoo is bedoeld om een zo realistisch mogelijk “geschoren look” te creëren. MHP Center Holland vond de standaard techniek die in veel andere klinieken in Nederland, maar ook in de rest van de wereld, gebruikt werd voor het plaatsen van een stoppeltattoo niet het best haalbare resultaat, daarom heeft MHP Center Holland haar eigen Ultra Fijne Techniek (UFT) ontwikkelt. 

Bij een stoppeltattoo worden er met behulp van speciale apparatuur en speciaal ontwikkelde permanente inkt stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. Deze stoppels worden zo getatoeëerd dat deze voor het blote oog niet van echte stoppels te onderscheiden zullen zijn.

MHP behandeling ofwel Micro haar pigmentatie

Micro Haar Pigmentatie is al jarenlang ongekend populair in de VS, maar heeft nu ook Nederland bereikt.Tattoo Bob voert deze behandeling al langer uit in Nederland, alleen nog zonder er een naamkaartje aan te hangen. Vanaf nu is dit dus niet meer nodig en is Micro hair pigmentation ook in Nederland en Europa een echte trent aan het worden met ongekende revolutionaire resultaten! bekijk hier onze Gallery