Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Micro Haar Pigmentatie / StoppelTattoo

20-07-2017

Bij Tattoo Bob zijn  inmiddels al veel internationale en nationale sterren behandeld met onze Ultra fijne haar pigmentatie methode (UFT-techniek). De techniek vereist jarenlange kennis en ervaring en kan dus alleen door echte specialisten uitgevoerd worden. Het is belangrijk te weten dat micro haar pigmentatie niet door iedere tattoo-artiest uitgevoerd kan worden. De haar pigmentatie behandelingen worden uitgevoerd in een aparte discrete behandelruimte. https://www.tattoobob.nl/micro-haar-pigmentatie

Vanwege de ongekende resultaten en de echtheid van Micro Haar Pigmentatie is deze techniek waanzinnig populair in de Verenigde Staten maar inmiddels ook zeker in Nederland. Mede door de vele voordelen van Micro Haar Pigmentatie zoals een snel  zichtbaar resultaat, een goede haar dichtheid, weinig onderhoud en een blijvend resultaat wordt de behandeling  steeds vaker toegepast i.p.v. een haartransplantatie.

Het is mogelijk om een gratis proefstukje in de haargrens te laten plaatsen m.b.v. Micro Haar Pigmentatie, laat u verbazen over de revolutionaire resultaten.     Voor het plaatsen van een proefstukje werken wij op afspraak, voor het maken van deze afspraak kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen

(tel: 010 48 44 694).

De stoppeltattoo is bedoeld om een zo realistisch mogelijk 'geschoren look' te creëren. Tattoo Bob vond de standaard techniek die in veel andere klinieken in Nederland maar ook hierbuiten wordt toegepast niet het best haalbare resultaat geven, daarom heeft hij zijn eigen Ultra Fijne Techniek (UFT) ontwikkelt.

Bij een stoppeltattoo worden er met behulp van speciale apparatuur en speciaal ontwikkelde permanente inkt stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. Deze stoppels worden zo getatoeëerd dat deze voor het blote oog niet van echte stoppels te onderscheiden zullen zijn.

 

Op het gebied van haarverlies worden veel verschillende behandelingen  of tijdelijke oplossingen aangeboden. Het is in sommige gevallen mogelijk een haartransplantatie uit te voeren, een haarwerk te dragen of de haargroei te stimuleren met speciale tonics. Soms zijn deze behandelingen een goede oplossing, het nadeel van deze behandelingen is echter dat een goed resultaat niet te garanderen is.

En dan is daar micro haar pigmentatie, deze behandeling geeft op veel vlakken enorm veel zekerheid. Zo is het effect na 1 behandeling al zichtbaar,  een goede 'haar' dichtheid is altijd te behalen, de genezingsperiode is van korte duur, het resultaat van de behandeling is blijvend en heeft MHP weinig onderhoud nodig.

In onze foto galerij zijn de verbluffende resultaten van micro haar pigmentatie te zien. Vanzelfsprekend ben je altijd van harte welkom voor een kosteloos intake gesprek en een proefstukje. Een prijsindicatie voor micro haar pigmentatie is ook via email mogelijk.