Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Spijt van je Tattoo ?

03-05-2018

 Bij tattoo Bob worden de laserbehandelingen uitgevoerd door een BIG geregistreerde huidtherapeute, een huidtherapeute is een paramedisch specialist.


Wij maken gebruik van het Quanta Q plus C lasersysteem om de tatoeages te verwijderen. Het Quanta Q plus C lasersysteem is een apparaat met drie golflengtes dat alle tatoeagekleuren kan verwijderen. Deze laser van topkwaliteit is vooralsnog alleen te vinden in de grotere ziekenhuizen en laserklinieken.

Tijdens de laserbehandeling wordt er met de laser een lichtbundel op de tatoeage gericht, deze geeft hele korte impulsen met een hoge energie. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van je tatoeage in de huidlaag.

Door de energie van de laser valt de inkt in kleine deeltjes uiteen en worden deze door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen. Dit proces duurt enkele weken. Vandaar dat de behandelingen ook niet kort op elkaar uitgevoerd kunnen worden. De tatoeage zal dus iedere behandelingen lichter worden en uiteindelijk verdwijnen. Gemiddeld zitten er 8 tot 12 weken tussen deze sessies.

Om het omliggende weefsel tijdens de behandeling te beschermen en de “pijn” te reduceren wordt de huid voor, tijdens en na de behandeling goed gekoeld.

Tijdens de behandeling zal de tatoeage vaak wit/ grijs uitslaan (dit is zichtbaar op de filmpjes), dit effect verdwijnt binnen enkele minuten.

Na de behandelingen kan de huid warm aanvoelen en branderig zijn ook kan de huid opzetten, dit is te vergelijken met een flinke zonnebrand.  Vaak houdt dit enkele uren aan.

Na het laseren van de tatoeage wordt deze steriel afgedekt.

De huid mag 24 uur niet nat worden, verder geeft de behandeling geen belemmeringen.

Bij tattoo Bob ben je van harte welkom voor een kosteloos intakegesprek. Tijdens dit gesprek kan onze huidtherapeut de huid en tatoeage beoordelen en een inschatting maken van het verloop van de behandelingen.

Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden tel: 010 48 44 694.