Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijdering

28-03-2018

Een tattoo verwijderen is met de huidige lasertechnologie zeer goed te doen. Er zijn altijd mensen die terugkomen op het eerder genomen besluit van een  geplaatste tatoeage.Ze hebben spijt. Deze tatoeages zijn bijvoorbeeld in een spontane actie geplaatst, of zijn niet meer zo mooi.Je kunt dan bij Tattoo Bob Rotterdam met de huidige lasertechnologie de tatoeage laten verwijderen. 

TATTOO LASEREN

De tatoeage is ook goed lichter te maken met onze geavenceerde laserapparatuur. Een tattoo weglaseren is ook een optie om je tatoeage middels een paar behandelingen lichter te maken. Door gebruik te maken van deze manier van tattoo verwijderen is het mogelijk om je bestaande tattoo te coveren. Hierdoor maak je van je oude tatoeage weer een nieuwe tatoeage

Tattoo Bob is een van de weinige tattoo shops in Nederland waar het mogelijk is omtatoeages en permanente make-up verwijderen. Hiervoor maakt Tattoo Bob gebruik van een topkwaliteit laser, welke voorheen alleen gebruikt werd in Universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in o.a. tatoeage verwijderen. Om de gevoeligheid tijdens het weglaseren te verzachten werkt Tattoo Bob met een speciaal coolingsysteem tijdens het tattoo verwijderen. Door gebruik te maken van dit coolingsysteem tijdens de laserbehandeling ervaar je minimale pijn tijdens het tattoo weglaseren.

Het tattoo laseren wordt uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeute met expertise in weglaseren van uw tatoeage. Onze huidtherapeute heeft met een grote diversiteit aan lasers en IPL-apparatuur gewerkt.  Bij Tattoo Bob kan je dus met een gerust hart je tattoo verwijderen.

Tattoo laseren bij Tattoo Bob, door een gediplomeerd huidtherapeute, de beste keus voor jou!