Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

T.v. Opname

13-05-2020

Eindelijk mogen wij weer aan de slag...bekijk hier het filmpje.

Weer aan de slag….

 

Wij zijn sinds maandag 11 mei weer geopend! Wat enorm fijn om de shop weer open te zien nadat we weken verplicht gesloten waren.

Een aantal dagen voor de verplichte sluiting vanuit de overheid besloten wij zelf de shop te sluiten in verband met de corona uitbraak.
Zoals je van ons gewend bent werken wij altijd volgens zeer strikte hygiëne richtlijnen. Ook werkten wij voor de “Lock down” al met speciale mondmaskers.

Echter hebben wij deze voorzorgsmaatregelen nog flink uitgebreid. We werken standaard met mondkapjes en hebben deze ook voor onze klanten beschikbaar. We hebben face shields, schorten en armsleeves. Op de balie staan schermen, er hangt voor binnenkomst een desinfectieapparaat en de vloer en banken zijn gemarkeerd op 1,5 meter afstand.

Ook werken wij momenteel voor al onze diensten uitsluitend op afspraak. Voor het plaatsen van permanente make up, micro haar pigmentatie, medische pigmentaties en tattoo verwijderen werkten wij al op afspraak, maar op dit moment is het dus ook noodzakelijk om voor het zetten van je tatoeage of piercing een afspraak in te plannen. Mocht je een afspraak willen inplannen mail ons dan gerust (info@tattoobob.nl). We doen ons best mailtjes zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

We kregen enorm veel leuke en lieve berichten van onze klanten tijdens onze sluiting maar ook zeker tijdens de “opening”. Wat is dit leuk!

Ook openden we vorige week voor het eerst onze nieuwe behandelruimtes. We hebben 4 nieuwe behandelkamers creëert waar medische en cosmetische behandelingen uitgevoerd zullen worden onder de naam TB medical.  Plan je afspraak in! Je bent van harte welkom!