Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

update 1 mei 2020

01-05-2020

Beste Klanten,

Op dit moment zijn wij nog steeds gesloten in verband met het coronavirus.

Dit is natuurlijk begrijpelijk maar we hopen toch echt binnenkort weer te kunnen openen. We willen jullie graag weer van dienst zijn èn ontvangen in onze gezellige zaak. Vanzelfsprekend met extra hygiënemaatregelen en aanpassingen die voorlopig noodzakelijk zullen zijn. 

De afgelopen maanden zijn wij achter de schermen bezig geweest met een grote verbouwing. De afgelopen weken zijn door ons zeer goed benut om de verbouwing af te ronden en de puntjes op de “i“ te zetten.

Zo hebben wij 4 extra privé behandelruimtes ontwikkeld waar u volledig in privacy geholpen kunt worden.
De behandelruimtes worden onder andere gebruikt  voor micro haar pigmentaties, tepelpigmentaties, medische pigmentaties, permanente make up, laserverwijdering en tatoeages/piercings.

De behandelingen die hier uitgevoerd zullen worden vallen voor een groot gedeelte onder de naam TB medical oftewel tattoo Bob 2.0.

Tb medical is onder andere ook werkzaam in het Ikazia ziekenhuis voor tepelpigmentaties.

Voor veel behandelingen is privacy gewenst, de behandelruimtes zijn hier uitstekend geschikt voor. 

Voor het plaatsen van micro haar pigmentatie, permanente make up, laserverwijdering en pigmentaties werken wij uitsluitend op afspraak. Op dit moment zijn wij niet telefonisch bereikbaar. Maar voor vragen/ advies en het inplannen van afspraken kan er een email gestuurd worden naar info@tattoobob.nl