Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Vacature

19-03-2022

Leerling Piercer
Ben jij een vlotte meid en heb jij een passie voor piercings, houd je van een afwisselende functie en ben je ook op zaterdag inzetbaar? Dan komen wij graag met jou in contact!
Wij zijn opzoek naar een leerling piercer die ons huidige team kan komen versterken.
Heb je geen ervaring met piercen? Dit is geen probleem, we zullen je intern opleiden. Een opleiding tot schoonheidsspecialiste/ verpleegkundige is een pré maar geen vereiste.
Wie ben jij?
Je beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau en werkt graag met mensen.
Voor de functie is het beheersen van de Nederlandse taal een vereiste en beheersing van de Engelse taal een pré. Jij bent een echte teamplayer en je voelt feilloos aan hoe je klanten op hun gemak kunt stellen. Daarbij werk je zelfstandig en kom je op eigen initiatief in actie wanneer dit nodig is. Tenslotte is het voor jou geen probleem om te werken in avonden en op zaterdag.
De kerncompetenties klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in ons bedrijf. Als medewerker van tattoo Bob beschik je minimaal over deze competenties.
Wat bieden wij?
Werkuren per week: in overleg : minimaal 24 uur.
Dienstverband: parttime
Interesse?: Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie graag tegemoet via info@tattoobob.nl