Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Vaderdag cadeau ?

06-06-2020

Vaderdag 2020

 

Zondag 21 juni is het vaderdag.
We beseffen ons heel goed dat deze dag niet voor iedereen vanzelfsprekend is en zelfs pijnlijk kan zijn.
Ook geven mensen regelmatig aan niet veel met Moederdag en Vaderdag te hebben.  Toch zie je vaak dat er op zulke dagen net wat meer aandacht wordt gegeven aan een (bonus)vader/ (bonus)moeder, schoonvader/ schoonmoeder en opa/ oma. En hoe leuk en speciaal is dat nou toch eigenlijk?!

Wij doen hier graag aan mee, we zetten onze (schoon)vader Bob altijd graag in het zonnetje al vind hij dit eigenlijk allemaal niet nodig. Wij genieten zelf  ook van zulke dagen en het samenzijn met de familie buiten de werkzaamheden voor ons bedrijf.

Ondanks wij vinden dat (bonus)ouders iedere dag in het zonnetje mogen staan is een extra verwennerij op deze dag ook wel erg leuk.

Wist je dat we bij Tattoo Bob ook cadeaubonnen verkopen? Deze zijn oneindig geldig en aan al onze diensten te besteden.

Is jouw man bijvoorbeeld net vader geworden van jullie kindje en heeft hij altijd de wens gehad hiervoor een tatoeage te laten plaatsen? Dan is de cadeaubon erg leuk om te geven. Ook zien we steeds vaker dat mannen een tekening van hun kind of een zelfgeschreven naam laten plaatsen. Super origineel en persoonlijk.

Ook is het mogelijk de bon te besteden aan laserverwijdering of micro haar pigmentatie.

Bij micro haar pigmentatie worden en er zeer realistische haarstoppels op de hoofhuid gepigmenteerd. Hierdoor krijg je het effect van een geschoren look. Neem maar eens een kijkje op de website bij micro haar pigmentatie, je kunt dan zelf het effect bekijken.  Mocht je vader eerst liever langskomen voor een kosteloos intakegesprek? Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. We leggen alles graag uitgebreid uit, al is heel veel informatie ook op onze website te lezen en te zien op filmpjes.

De behandeling wordt door zeer veel mannen ondergaan. Ze voelen zich hierna vaak jaren jonger en zelfverzekerder. Dit gun je jouw vader toch ook?

De cadeaubon is zeer gemakkelijk te bestellen via onze website (zie homepage), en dus geheel Corona proef te bestellen. Je ontvangt de cadeaubon direct in je inbox.

Een cadeaubon is eventueel ook in de shop verkrijgbaar. We vragen je hiervoor wel alleen langs te komen en enkel de shop te betreden zolang je geen klachten hebt zoals verkoudheid/ benauwdheid/ koorts en hoesten.

We werken altijd volgens strenge hygiëne richtlijnen, ook in deze tijd van Corona kunt u onze shop veilig bezoeken. We werken voor al onze diensten uitsluitend op afspraak, de vloer is gemarkeerd om minimaal 1,5 meter afstand te houden, we vragen je vooraf handen te desinfecteren, er staan schermen op de balie en er is een looproute.

Zien we jouw vader binnenkort?! Hij is van harte welkom!

Wij wensen alle vaders, bonusvaders, opa’s , bonus opa’s alvast een hele fijne vaderdag!