Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Pigmentvlekken verwijderen

Voor het verwijderen en/of verminderen van uw pigmentvlekken werkt Tattoo Bob samen met een gediplomeerd huidtherapeute en een topkwaliteit laser. De ultrakorte lichtflitsen uit de laser zorgen ervoor dat het pigment in de huid wordt afgebroken waardoor de pigmentvlekken dus verminderen en/of zelfs uiteindelijk verdwijnen.

Wij van Tattoo Bob willen u er op attenderen dat het verwijderen van pigmentvlekken m.b.v. een laser geen PERMANENTE oplossing is, de huid blijft zich continue vernieuwen en dit geldt ook voor aangemaakt pigment. In sommige gevallen kan het dus voorkomen dat de pigmentstoring terugkomt. Het resultaat van de laserbehandeling kan echter wel verlengd worden door het gebruik van zonnebrandproducten met de juiste SPF en het vermijden van te veel blootstelling aan zonlicht.

Pigmentvlekken laserbehandeling

De duur van de laserbehandeling voor pigmentvlekken is afhankelijk van de grootte en de locatie van de pigmentvlek, maar ook de diepte van de pigment laag en de concentratie van het pigment in de huid spelen een rol voor de duur van de laserbehandeling van pigmentvlekken. Over het algemeen zijn er ongeveer 3-5 behandelingen nodig voor het verwijderen van een pigment.

Tijdens de behandeling zorgen ultrakorte lichtflitsen op de huid ervoor dat het pigment in de huid wordt afgebroken. Tijdens de laserbehandeling kan de huid warm en rood worden. Tattoo Bob werkt voor het verwijderen van pigmentvlekken met een topkwaliteit laser. Het gevoel van de lichtflitsen is het beste te vergelijken met kleine elastiekjes die tegen de huid aanspringen. 

Na de laserbehandeling zullen er ongeveer 3 – 5 dagen korstjes op de huid ontstaan, dit is een natuurlijke reactie van de huid. De korstjes zullen vanzelf weer van de huid afvallen en de huid zal zich binnen ongeveer 1 week herstellen van de behandeling.