Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Laserontharing voor alle huidtypes

Laserontharing voor zowel mannen als vrouwen

Bij Tattoo Bob voeren we laserontharing uit bij zowel mannen als vrouwen. Onze specialisten weten je perfect te helpen bij al je ontharingswensen. Bij mannen zien we vaak dat ze kiezen voor het ontharen van de rug en schouders. De vrouwen geven vaker de voorkeur aan het ontharen van de benen en de oksels. Wil je een afspraak maken om je te laten ontharen? Dat kan! Stuur via deze link een mail om een afspraak te maken.

Tattoo Bob/ Tb medical is het oudste en meest bekende adres van Nederland op het gebied van huidversieringen sinds 1968. Al sinds begin jaren 90 ontharen wij met verschillende lasers.

Veilige behandeling voor alle huidtypes

Tattoo Bob/ TB Medical heeft gekozen voor de Rolls Royce onder de ontharing machines “de Quanta System Duetto MT EVO met IPL”. Onze nieuwe aanwinst Duetto MT EVO series bevat een Alexandrite 755 nm en Nd:YAG 1064 nm laser.

Dit betekent dat wij alle huidtypes veilig kunnen behandelen voor het ontharen (van een lichte tot donkere huid). Tevens kunnen wij vaatjes op het gezicht en benen behandelen. Daarnaast is er ook een optie om pigmentvlekken te verminderen, de huid te versterken, te verjongen en te vernieuwen.

Gespecialiseerde huidtherapeut

Onze behandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeut. Een huidtherapeut is opgenomen in het Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34) Zij is gespecialiseerd in het veilig en effectief behandelen van ongewenste haargroei.

Lees meer over onze huidtherapeut

Definitieve laserontharing met de Duetto MT EVO

Doordat de laser beschikt over twee laserbronnen, namelijk de Alexandrite en de Nd:YAG, kunnen alle huidtypes veilig en effectief worden behandeld.

De Alexandrite laser is geschikt voor huidtype 1 t/m 4 en de Nd:YAG laser is uitermate geschikt voor huidtypes 5 t/m 6 omdat het alleen de voedingsbodem van het haarzakje raakt en niet het pigment in de huid. De Duetto MT is één van de weinige systemen die in staat is beide lasers met elkaar te combineren.

Lees meer over onze behandeling

Ontharen van het hele lichaam

Bij Tattoo Bob kun je terecht om je hele lichaam te laten ontharen als je dat wilt. Bij ons kun je onder andere de volgende lichaamsdelen laten ontharen:

Gezicht ontharen: We zien dat veel vrouwen voor de behandeling kiezen om hun gezicht te laten ontharen. Vaak zien we dat vrouwen voornamelijk de bovenlip laten ontharen.

Bikinilijn ontharen: Als de zomer in aantocht is, willen veel vrouwen hun bikinilijn laten ontharen. Dankzij deze behandeling kunnen vrouwen hun bikini dragen zonder zich zorgen te hoeven maken over ongewenste haargroei.

Benen ontharen: Zowel mannen als vrouwen geven de voorkeur aan onthaarde benen. Hier kunnen we je uiteraard ook bij helpen. Wij zorgen ervoor dat je benen doormiddel van laser worden onthaard. Dit zorgt ervoor dat ze zacht aanvoelen.

Oksels ontharen: Ook het ontharen van de oksels is een populaire behandeling bij zowel mannen als vrouwen. Dankzij onze laserontharing methode worden de okselharen verwijderd en voelen de oksels mooi glad aan.

Rug ontharen: Het ontharen van de rug komt voornamelijk voor bij mannen. Veel mannen willen geen behaarde rug en wij van Tattoo Bob helpen ze daar graag bij. Na de behandeling is de rug zo goed als vrij van ongewenste haren.

Neus ontharen: Ook de haren in je neus kunnen we bij Tattoo Bob verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je neus vrij is van ontgewenste haargroei.

Wil je een uitgebreid overzicht van alle behandeling die we uitvoeren?

Bekijk dan nu ons kostenoverzichtOntharing bij Tattoo Bob/TB Medical

Bekijk hier een impressie video met resultaten van verschillende laserontharing behandelingen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

De voordelen van definitieve ontharing bij Tattoo Bob

 Gratis en vrijblijvend intakegesprek

 Bewezen behandeltechnieken en medische apparatuur

 Effectief voor alle lichte en donkere huidtypes (1 t/m 6)

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Behandeling door een afgestudeerde huidtherapeute

 Vrijwel pijnloze behandeling en altijd veilig

 Haren mogen voor de behandeling geschoren worden

 Geen last meer van ingegroeide haartjes

 Geen hersteltijd, behandeling kan tijdens “lunchafspraak”

 Tot 80% minder haargroei na 6 tot 8 laserbehandelingen

 Tijdbesparend: niet meer dagelijks scheren of harsen

 Altijd klaar voor "rokjesdag"

Maak nu een afspraak

Mail ons Bel ons