Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Piercing Rotterdam bij Tattoo Bob

Bent u opzoek naar een piercing shop in Rotterdam? Dan bent u bij Tattoo Bob aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het zetten van piercings helpen wij u hier graag mee. Het zetten van een piercing is al sinds de jaren 90 erg populair en daarom op steeds meer verschillende plekken toegepast. Van oorpiercing tot navelpiercing, bij Tattoo Bob is alles mogelijk. Wel is het belangrijk om voorafgaand aan het zetten van een piercing verschillende praktische zaken mee te nemen in de overweging. Wij zetten de juiste informatie voor u op een rij zodat u goed voorbereid bent voor het laten zetten van een piercing in Rotterdam.

piercing Rotterdam

Waarom uw piercing in Rotterdam bij Tattoo Bob laten zetten?

Het laten zetten van een piercing is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid (voor ons het zetten wel natuurlijk) en omdat het toch gaat om uw huid, is het wel belangrijk dat dit goed en verantwoord gebeurt. Er zijn verschillende locaties waar u een piercing kan laten zetten. Zelfs bij sieradenwinkels is het mogelijk om een piercing te laten plaatsen. Deze winkels maken vaak gebruik van een piercingpistool, dit zorgt ervoor dat het minder hygiënisch, precies en veilig is. Zeker bij het laten schieten van piercings die door kraakbeen heen gaan is het aan te raden dit bij een professionele piercingshop te laten doen.

Naast onze jarenlange ervaring, werken we bij Tattoo Bob uitsluitend met professionele mannelijke en vrouwelijke piercers. Deze deskundig opgeleide piercers zullen de piercing in een daarvoor speciaal ingerichte behandelruimte piercen. Bij ons staat hygiëne op nummer 1. Wij werken namelijk met disposable materialen, wat betekent dat deze na het gebruik meteen worden weggegooid. De regels die door de GGD zijn opgesteld worden in onze piercing shop in Rotterdam strikt nageleefd. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle benodigde certificaten en vergunningen die zijn vereist voor een piercingshop.

Onze locatie

Onze tattooshop die ook gespecialiseerd is in het zetten van piercings bevindt zich in Rotterdam Zuid in de wijk Katendrecht. Onze locatie is eenvoudig te bereiken per auto, fiets of het openbaar vervoer. Vanaf het centrum van Rotterdam bent u met de auto binnen een kwartier op onze locatie. Ook via andere plaatsen zoals Barendrecht, Schiedam en Capelle aan den IJsel is onze locatie binnen 20 minuten bereikbaar. Wilt u onze locatie toch liever met het openbaar vervoer bezoeken? Dan is dit ook geen probleem. Onze locatie ligt op loopafstand van metrostation Rijnhaven. Wij verwelkomen u graag voor het laten zetten van een piercing in Rotterdam. Neem voor verdere vragen of voor het inplannen van een afspraak contact met ons op.

Contact

Bent u overtuigt en wilt u graag een piercing laten zetten in Rotterdam? Of wilt u meer informatie over het zetten van een piercing? Bel ons op 010-4844694, loop gezellig bij ons binnen of stel uw vraag via ons contactformulier. Wij zijn maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 22:00 geopend.

Contact