Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen Rotterdam

Tattoo Bob Medical is sinds 1968 dé nr 1 op het gebied van tattoo verwijdering in Rotterdam. In onze praktijk gebruiken we voor het verwijderen van tatoeages, de nieuwste en beste lasertechnologie (Pico Plus). Wat Tattoo Bob uniek maakt, is de combinatie van jarenlange kennis en kunde van het tatoeëren die gedeeld wordt met huidtherapeuten en huidspecialisten. Laat uw tattoo weglaseren door de pionier in Nederland op het gebied van tattoo verwijdering. Onze kliniek is ook gespecialiseerd in het effectief verwijderen van permanente make-up.

Voordelen Pico Plus Laser

Bij Tattoo Bob gebruiken we alleen de nieuwste en meest effectieve technologieën voor het verwijderen van een tattoo: de Pico Plus laser. Deze innovatieve laser minimaliseert schade aan de omliggende huid, waardoor het risico op littekens en bijwerkingen vermindert. Tijdens en na de behandeling wordt de huid gekoeld om eventueel ongemak te minimaliseren. Andere voordelen van de Pico Plus laser zijn onder andere minder behandelingen, minder pijn en betere resultaten vergeleken met oudere methoden.

Tattoo verwijderen Rotterdam met de Pico Plus laser betekent dat u profiteert van de nieuwste technologieën en deskundige zorg. Onze huidtherapeuten hebben ervaring met verschillende huidtypen en tatoeages, wat bijdraagt aan het succes van de behandeling.

Tattoo verwijderen in Rotterdam

 De nummer 1 specialist van Nederland.

Gediplomeerde huidtherapeut/ huidspecialist.

De modernste lasers.

Gebruik van een coolingsysteem.

Vrijblijvend intakegesprek.

tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen op een donkere of getinte huid

Het verwijderen van tatoeages op een donkere huid vereist extra zorg en expertise om hyperpigmentatie en andere complicaties te voorkomen. De Pico Plus laser is bijzonder geschikt voor donkere huidtypen omdat het korte energiepulsen uitzendt die de inktdeeltjes doelgericht afbreken zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit vermindert het risico op littekens en verkleuring. Onze kliniek in Rotterdam heeft jarenlange ervaring met tattoo verwijderen op diverse huidtypes, inclusief donkere huid. Kies altijd voor een kliniek die deze expertise en ervaring heeft. Alleen zo bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.

Is tattoo verwijderen pijnlijk?

Een veelgestelde vraag is of tattoo verwijderen pijnlijk is. Het antwoord hierop is subjectief en varieert per persoon. Over het algemeen wordt de pijn beschreven als vergelijkbaar met het krijgen van de tatoeage, maar korter van duur. De Pico Plus laser staat bekend om zijn efficiëntie en minder pijnlijke behandeling in vergelijking met traditionele lasers. Er kan een verdovende crème worden gebruikt om het ongemak te minimaliseren tijdens de sessies.

Permanente make-up verwijderen

Naast traditionele tatoeages verwijderen we ook veel permanente make-up (PMU), zoals wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. De Pico Plus laser, die we gebruiken bij tatoeage verwijdering, is ook effectief voor permanente make-up. Hoewel er minder sessies nodig zijn dan bij grotere tatoeages, is nauwkeurigheid van een ervaren specialist cruciaal.

Resultaten van tattoo verwijdering

Een optimaal resultaat van tattoo weglaseren hangt af van verschillende factoren, zoals de inktkleur, de diepte van de inkt, de leeftijd van de tatoeage en het huidtype van de persoon. Het is belangrijk om na de behandeling goede zorg te besteden aan het behandelde gebied om optimale genezing te bevorderen en bijwerkingen te minimaliseren. Dankzij de geavanceerde technologie van de Pico Plus laser zijn de resultaten zeer goed. Bekijk hier de resultaten van tattoo verwijdering. Het verwijderen van een tatoeage met laser omvat meerdere sessies, waarbij elke sessie de inkt geleidelijk vervaagt.

Kosten van tattoo verwijdering

De kosten voor tatoeage verwijdering kunnen variëren, afhankelijk van de grootte, kleur en locatie van de tatoeage. Gemiddeld kunnen de kosten voor een tattoo laseren variëren van €50 tot €500 per sessie. Meestal zijn er meerdere sessies nodig om de tatoeage volledig te verwijderen. Vraag hieronder snel en gratis een prijsindicatie aan.

Veelgestelde Vragen over tattoo verwijderen in Rotterdam

Prijsopgave/intakegesprek

Bent u benieuwd naar de kosten voor de tattoo verwijderen behandeling? Wilt u een intakegesprek en prijsopgave? Klik op onderstaande knop en stuur ons een bericht! U kunt dan ook een foto meesturen.