Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen ervaringen (reviews)

De ervaringen omtrent het verwijderen van een tattoo zullen per persoon verschillen. De ene persoon zal een tattoo verwijderen als pijnlijk ervaren terwijl iemand anders het verwijderen van een tattoo juist als ongemakkelijk maar niet pijnlijk zal ervaren. Het verwijderen van een tattoo middels een laser is dan ook niet gevoelloos. Het gevoel kan je het beste vergelijken met een verbranding door de zon. Tattoo Bob maakt tijdens het weglaseren van je tatoeage gebruik van een speciaal coolingsysteem. Dit coolingsysteem zorgt er tijdens het weglaseren van je tatoeage voor dat je minimale pijn ervaart. Hieronder hebben wij enkele ervaringen van mensen op een rij gezet die bij ons hun tatto hebben laten verwijderen. Toch willen wij nogmaals benadrukken dat deze ervaring voor een ieder zal verschillen, en het enkel ter indicatie is. 

ervaringen tattoo verwijderen

N.
Wat een uitkomst! Jaren onzeker geweest over het haarverlies op mijn lichaam door alopecia. De microhaarpigmentatie heeft mij een groot deel van mijn zelfverzekerdheid terug gegeven. Ik ben Ralph ontzettend dankbaar, professioneel en kundig advies ontvangen.

Heleen van G. 
Nu een paar behandelingen gehad, en zeer tevreden over het resultaat. Blij dat ik hierheen ben gegaan. 

Maurice K. 
De behandeling was goed te doen ,zeker omdat het gekoeld werd waardoor het minder pijnlijk is. Ik moet nog 5 behandelingen dus moet wachten op het eind resultaat maar zie hem nu al aardig vervagen.

Stef V.
Goed geholpen!

Trees L.
Tweede behandeling gehad. Ooit een naam gezet in een stomme bui! (nooit doen dus) Erg professioneel geholpen door de huidtherapeut.

Lia S.
Omdat het verwijderen bij tattoo bob door een huidtherapeut wordt gedaan heb ik hier veel vertrouwen in. Ik kreeg een eerlijk en goed consult. Ben gelijk begonnen met het weghalen van een tattoo die ik op vakantie heb gezet.

Herco G.
2 Letters weg gehaald met mooi resultaat, ik stuur de foto nog op !

Leo S.
Mijn tattoo wordt lichter gemaakt voor een cover up. Blij dat dit kan!

Richard B.
Mijn arm helemaal aan het laseren, was gezet door een prutser. Nu 4 behandelingen gehad en ziet er mooi uit. Goed en netjes geholpen.

Eva K.
Afscheid genomen van mijn roosje......na 15 jaar. Voor 99% is hij  weg. Geloofde eerst niet dat het mogelijk was...maar geduld hebben is een schone zaak.

Josje L.
Eerst bij een shop geweest met een goedkoop laser apparaat  en veel pijn gehad. Nu bij tattoo bob veel beter resultaat en minder pijn!

Koos G.
Een foute tattoo laten zetten in het buitenland. Netjes geholpen bij bob.

N.
Wat een uitkomst! Jaren onzeker geweest over het haarverlies op mijn lichaam door alopecia. De microhaarpigmentatie heeft mij een groot deel van mijn zelfverzekerdheid terug gegeven. Ik ben Ralph ontzettend dankbaar, professioneel en kundig advies ontvangen.

Petra K.
Had al 5 x ergens anders gelaserd met slecht resultaat! Ben blij dat ik in de krant had gelezen over Tattoo Bob. Nu 2 keer geweest voor een behandeling en zie gelijk verschil!

Julia B.
Al op meer plaatsen laten laseren met weinig resultaat nu bij tattoo bob heel tevreden. Heel professioneel door een huidtherapeut heb hier veel meer vertrouwen in.

Karel R.
Perfect genezen!

Nadine S.
Goed geholpen, coolingsysteem is erg fijn! Nog 4 behandelingen en de tattoo is weg.

Kim S.
3 keer ergens anders geweest was zeer slecht. Let dus op dat je alleen naar goede klinieken zoals Tattoo bob gaat dan blijf je een hoop ellende bespaart!

Leo van H.
Oude tattoos laat ik weg halen. Een nieuw begin in mijn leven zonder tattoos. Blij dat het kan.

Vincent S.
Wegens werk moest de tattoo weg. Tattoo stond in mijn nek was achteraf niet zo slim. Nu 10 jaar later mooi laten weghalen.

Krista
Jaren lang met lange mouwen gelopen i.v.m. een oude tribal op mijn bovenarm. Nu 5 behandeling gehad en de tatoeage is een stuk lichter, nog een aantal behandelingen voordat hij helemaal niet meer zichtbaar is. Prettig dat de behandeling uitgevoerd wordt door een huidtherapeut, ze heeft verstand van zaken.

Bert v. H.
Graag wilde ik een oude tatoeage coveren, dit zou een grote donkere vlek worden. Na 3 behandelingen was de oude tatoeage minder zichtbaar en kon mijn nieuwe ontwerp hier overheen geplaatst worden. Top!

Anoniem
Eindelijk verlost van die afschuwelijke letter. Verleden nu echt afgesloten. Top service. Werken netjes op tijd, hoefde nooit lang te wachten. Stond binnen 30 min weer buiten.

Uitgebreide review van tattoo verwijderen

Samantha (25) heeft op haar 18e een ondoordachte tatoeage laten plaatsen en laat deze nu verwijderen. "Ik had deze tattoo zelf ontworpen, een leuk vlindertje met drie sterretjes waarvan er één symbool stond voor mijn ex. Tsja op zo'n leeftijd denk je nou eenmaal dat je oud gaat worden en gaat trouwen met iemand. En gelukkig is dat in veel gevallen ook zo, maar niet in mijn geval. Ondanks dat er niet letterlijk zijn naam stond, weet je zelf toch waar dat sterretje in je tattoo voor staat en dat gaat irriteren. Toen ik er zo'n 3 jaar geleden op getipt werd dat je door middel van laseren je tattoo kon verwijderen ben ik me hier meteen in gaan verdiepen en al vrij snel had ik een zaak gevonden waar ze deze laserbehandelingen voor het verwijderen van je tatoeage uitvoerden. Ik kon vrij snel terecht voor een intake gesprek en tot mijn grote verbazing mocht ik meteen gaan zitten en beginnen met de laserbehandeling. Zo beduusd als ik was zei ik ja is goed en daar zat ik dan. Als ik toen wist wat ik nu weet had ik natuurlijk vooraf veel meer informatie over het tattoo weglaseren gevraagd. Achteraf bleek dat dit gewoon één van de vele goedkope "tafel"lasers was die iedereen kan kopen om een tattoo te verwijderen.

Mijn tattoo laseren ervaring is dus wat dat betreft niet zo goed begonnen. Na een aantal behandelingen zag ik bijna geen verschil en toen ben ik niet meer geweest. Tot dat ik een poos geleden hoorde dat Tattoo Bob deze tattoo verwijderen laserbehandelingen ook ging uitvoeren. Ik heb toen contact met Tattoo Bob Rotterdam opgenomen en werd heel goed te woord gestaan. Ze legde me uit dat voordat je begint met het tattoo verwijderen je eerst een gratis intake gesprek krijgt waarin alles wat betreft het tattoo verwijderen wordt uitgelegd en je al je vragen mag stellen die je hebt wat betreft het tatoeage verwijderen. Ook word het weglaseren bij Tattoo Bob uitgevoerd door een gediplomeerde huidtherapeute met jarenlange ervaring met lasers.

Ik heb nu een aantal tattoo weglaser behandelingen gehad en mijn tattoo is echt al zo veel lichter! Ik twijfel nu nog of ik de tattoo laat coveren of de tattoo volledig laat verwijderen, maar daar kan ik nog even over nadenken want tussen iedere laserbehandeling zit minimaal 8 weken om je huid te laten herstellen van het tattoo verwijderen. Mijn tatoeage weglaseren ervaring is dus niet goed begonnen maar door de professionaliteit van Tattoo Bob ben ik super blij dat het mogelijk is om mijn tatoeage te verwijderen!"

Linda.L Zo blij dat ik van mn tattoo af ben, supersnel ook.

Gilian K. Ik ben super geholpen door Anouk, een prettige begeleiding, goede uitleg en verbazend snel van mijn tatoeage af.

Joost V. Niet normaal zo snel van mijn tatoeage af. Je ziet er niets meer van.

D de W. Superbedankt Anouk..!!! Amira A. Na 6 behandelingen van dat rotteken af...

Dhr.T. Netjes en goed behandeld door Anouk de huidtherapeute.Ze gaf goede uitleg over de behandeling. Het coolingssysteem was ook top. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen aanraden om je door Anouk te laten behandelen, geen litteken,,.. niks meer te zien, nogmaals bedankt.