Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Informatie over tattoo verwijderen

Een tatoeage moet je zien als een soort schaafwond, diep in je huid gevuld met inkt. De tattoo ontstaat doordat een naald inkt injecteert  in een bepaald gebied in je huid waardoor er een afbeelding ontstaat. Een echte permanente versiering van je huid!

Tatoeages worden telkens populairder. Helaas kan je om een bepaalde reden ook spijt hebben van je tattoo. Voor deze mensen is er bij Tattoo Bob met de huidige lasertechnologie een oplossing, tattoo verwijderen m.b.v. een laser.

Uiteraard is het wel heel belangrijk om je goed te laten informeren over je tattoo verwijderen m.b.v. een laser. Tijdens het verwijderen van je tattoo wordt er door de laser een lichtbundel gericht op je tatoeage. Deze lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van je tattoo in de huidlaag. Door de energie van de laser valt de inkt van je tattoo in kleine deeltjes uiteen en wordt het door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen. Je tattoo zal na iedere behandeling een stuk lichter worden en uiteindelijk is je tattoo verwijderd.

LET OP: Het kan zijn dat er na de behandeling in sommige gevallen bloedblaren onstaan. Hier moet u niet van schrikken, dit is een normaal proces. Alleen wanneer deze echt groot zijn dan mag u ze doorprikken met een steriele naald. In andere gevallen is het beter om er vanaf te blijven. Het is vanzelfsprekend dat uw TATOEAGE er tijdens het verwijderen niet mooier op wordt.Dit is een proces tot de tatoeage helemaal verdwenen is. Bij vragen omtrent de genezing of twijfels neemt u dan contact met ons.

Helaas wordt de markt van het tattoo verwijderen tegenwoordig overspoeld met goedkope "tafel" lasers uit het Verre Oosten waardoor iedereen een goedkope laser kan aanschaffen, met alle gevolgen van dien. Vraag dus vooraf alle informatie over tattoo verwijderen die je maar wilt en ga niet bij de eerste de beste zitten!

TB Medical

TB Medical ofwel Tattoo Bob Medical is de medisch en cosmetische afdeling van Tattoo Bob. Onder andere het verwijderden van tatoeages worden in onze behandelkamers verricht door gediplomeerd personeel.

Lees meer over TB Medical

Quanta Q plus C lasersysteem

Tattoo Bob werkt met het Quanta Q plus C lasersysteem. Dit lasersysteem voor tattoo verwijderen was tot voor kort alleen nog te vinden in Universitaire ziekenhuizen en laserklinieken. Het Quanta Q plus C lasersysteem werkt met drie golflengtes waardoor alle tatoeagekleuren verwijderd kunnen worden. 

De laserbehandeling voor het verwijderen van je tatoeage bij Tattoo Bob Rotterdam wordt uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeute. Als huidtherapeute heeft zij al jaren gewerkt met een grote diversiteit aan laser en IPL-apparatuur. 

Informatie over tattoo verwijderen is op internet veel te vinden, maar houd er rekening mee dat iedere kliniek met een ander soort laser werkt. Laat je hier dus goed over informeren voor je je tatoeage laat verwijderen. Tattoo Bob kan door zijn jarenlange ervaring in het tatoeëren, een gediplomeerd huidtherapeute en het Quanta Q Plus C lasersysteem een unieke combinatie bieden in de wereld van tatoeage verwijderen.  

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen over tattoo verwijderen. Staat je vraag over tatoeage verwijderen er niet tussen? Twijfel dan niet en komt gerust langs bij Tattoo Bob Rotterdam!