Tattoo Bob klant tevredenheid Tattoo Bob klant tevredenheid

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing en tattoo zonder afspraak
Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo weglaseren

Tattoo Bob werkt samen met een huidtherapeute die gespecialiseerd is in het weglaseren van een tatoeage m.b.v. een laser. Daarnaast heeft zij ook de ultieme kennis op het gebied van tatoeage verwijderen door je tattoo te laten weglaseren. 

Ondanks de hooggenoten opleiding van huidtherapeuten/artsen, kunnen zij niet zien welke kleur inkt of welke naald er is gebruikt bij het plaatsen van je tatoeage. Dit komt simpelweg doordat zij geen tattoo artiesten zijn. Door de jarenlange ervaring kan Tattoo Bob, sinds 1968 de nr. 1 tattoo shop van Nederland, in vele gevallen WEL zien welke kleuren of naalden er gebruikt zijn bij het zetten van je tatoeage. Door deze combinatie kan Tattoo Bob Rotterdam je een veel beter advies geven.


Specialist in tattoo verwijderen

Het weglaseren wordt uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeute. Als huidtherapeute heeft zij al gewerkt met een grote diversiteit aan lasers en IPL-apparatuur. Door haar jarenlange werkzaamheden als huidtherapeute heeft zij al veel vrouwen en mannen met verschillende cosmetische en medische huidaandoeningen succesvol behandeld. Door deze samenwerking van een gediplomeerd huidtherapeute en de jarenlange ervaring van Tattoo Bob Rotterdam ontstaat er een unieke combinatie en expertise in de wereld van tattoo verwijderen!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het weglaseren van je tattoo? Plan dan nu een gratis intake gesprek in met onze specialisten om te kijken naar de mogelijkheden voor het verwijderen van tatoeages.

Neem contact op

Gediplomeerd en professioneel

Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid. Een huidtherapeut valt onder artikel 34 van de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het doel van de wet BIG is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg. In artikel 34 staan de deskundigheidsgebieden en opleidingseisen omschreven. Wie een diploma heeft dat aan de eisen voldoet, heeft recht op het voeren van de beschermende opleidingstitel. Een dergelijke titel geeft aan dat de drager deskundig is op een bepaald terrein van de gezondheidszorg. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait alleen de gezonde huid. Bij Tattoo Bob Rotterdam wordt dus tijdens het weglaseren van je tattoo alleen samengewerkt met huidtherapeuten die voldoen aan de eisen van de wet BIG.

Helaas wordt de markt van het tattoo verwijderen tegenwoordig overspoeld met “tafel” lasers uit het Verre Oosten en hierdoor kan iedereen een goedkope laser aanschaffen en dus goedkoop je tattoo weglaseren, met alle gevolgen van dien.

Tattoo Bob maakt gebruik van het Quanta Q plus C lasersysteem voor het tattoo verwijderen. Het Quanta Q plus C lasersysteem is een apparaat met drie golflengtes dat alle tatoeagekleuren kan verwijderen. Deze laser van topkwaliteit is vooralsnog alleen te vinden in de grotere ziekenhuizen en laserklinieken.