Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

DERMOPIGMENTATIE

Een dermopigmentatie of dermatografie betekend letterlijk vertaald het pigmenteren van huid of het inkleuren van de huid op plaatsen waar de natuurlijke pigmentatie verstoord is of ontbreekt.

Hierbij kunt u denken aan littekens, vitiligo, of het inkleuren van het tepelhof na een borstlift of reconstructie etc. Lees hier meer over voor wie geholpen kan zijn met dermopigmentatie.

Dermopigementatie of dermatografie is net als permanente make-up een vorm van tatoeëren. Het verschil zit hem in het gebruik van de naalden, pigmentatie-technieken en de samenstelling van de pigmenten. Er moet driedimensionaal gepigmenteerd worden, aangezien de huid nooit uit 1 kleur bestaat. Pigmenten dienen transparant genoeg te zijn, dit om een natuurlijke uitstraling van de huid te creëren. Er zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Tattoo Bob geeft u een opmaat gemaakt advies over het aantal behandelingen, dit na het zien van het gebied wat getatoeëerd dient te worden. Het is belangrijk dat de kleuren zoveel mogelijk in overeenstemming met de omliggende huid van pigmentatie wordt voorzien.