Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

MHP of Haartransplantatie?

“Het ongelooflijke verhaal van Ferry”

Ferry is een leuke vent , hij is zeer verzorgd en is al een lange tijd bezig met zijn uiterlijk. Inmiddels is hij zeer tevreden over zijn look.

 

Dit was vroeger wel anders, althans wat betreft zijn kapsel.

Het haar van Ferry werd op jonge leeftijd al erg dun. Dit gaf in zijn jonge jaren al veel onzekerheid, bijvoorbeeld tijdens het uitgaan en het aangaan van nieuwe contacten.

Ferry begon zich hieraan te irriteren en ging over tot

een grootse beslissing in het jaar 2000  een “haartransplantatie”.

In die periode werd over het algemeen de  FUT methode toegepast. Dit is een methode waarbij aan de achterkant van  het hoofd een strook met haar wordt verwijderd. Dit donor haar wordt op dunner wordend gebied teruggeplaatst.

Helaas voor Ferry gaf deze methode niet het gewenste resultaat. Hij vond zijn haar er nog steeds niet vol genoeg uitzien en bleef de methode een aantal keer herhalen. Dit gaf grote problemen. Het donorgebied kon uiteindelijk moeilijk aan elkaar gehecht worden en er was niet voldoende donor haar meer beschikbaar.

HAARTRANSPLANTATIE OF STOPPELTATTOO ? 

Deze methode wordt tegenwoordig niet veel meer toegepast, aangezien je er

een groot litteken aan overhoudt van oor naar oor. Dit litteken valt erg op als het haar kort gedragen wordt of als het haar op de gehele hoofdhuid met de jaren afneemt.

 

Ferry heeft zich in periode van jaren in totaal  11x  laten behandelen.     

Hij is gestart met de FUT methode,  overgegaan op de FUE methode (hierbij worden de haren afzonderlijk teruggeplaatst) en hierna is hij overgegaan op Micro Haar Pigmentatie bij een onervaren behandelaar. 

 

Ferry  heeft zijn hoofd dus al eerder bij een andere kliniek laten pigmenteren.

De persoon die hem daar heeft behandeld met micro haar pigmentatie heeft grote, zeer onnatuurlijke dikke stoppels bij hem geplaatst. Dit gaf natuurlijk een zeer ongewenst en onrealistisch resultaat. De stoppels waren veel te groot en gaven een scherpe belijning aan.

Na vele omzwervingen kwam Ferry bij Tattoo Bob terecht.

Ralph Moelker die de micro haar pigmentatie behandelingen bij Tattoo Bob toepast heeft eerst een gekwalificeerde huidtherapeute de aangebrachte stoppels laten verwijderen met een vooraanstaand laserapparaat. In totaal is het gebied twee keer behandeld met onze laser apparatuur. De huidtherapeute is een aantal dagen per week bij tattoo Bob werkzaam.

 

Ferry is hierna gestart met micro haar pigmentatie in onze kliniek.

De stoppels die bij tattoo Bob worden aangebracht zijn zeer fijn en realistisch van formaat.

De techniek die door de meeste klinieken in Nederland  wordt toegepast voor een MHP behandeling, vinden wij bij Tattoo Bob nog niet het ultieme resultaat geven. Daarom is er door ons een techniek ontwikkeld met uiterst speciaal gemaakte naalden en machines. Zo  kunnen wij met onze techniek stoppels tatoeëren die van dichtbij een nog realistischer resultaat geven. Deze techniek noemen wij de UFT methode, wat staat voor:  Ultra Fijne Techniek.

De MHP behandeling is dus een intensieve behandeling waar u gemiddeld 3 keer voor langskomt in onze kliniek. Tijdens de behandelingen wordt telkens het gehele te behandelen gebied gepigmenteerd. Een behandeling zal een ander hierdoor niet direct opvallen. De opvulling zal geleidelijk en natuurlijk plaatsvinden.