Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Rook Piercing

De rook piercing zou de naam hebben gekregen van bekende piercer Erik Dakota, die rook als een verbastering van zijn eigen voornaam introduceerde. Het heeft dus niks met rook van vuur te maken! Het is een redelijk nieuwe vorm van piercen, waarbij de antihelix (in de buurt van de helix), de horizontale plooi in het kraakbeen in het midden van de oorschelp, wordt doorboord. Een mooie nieuwe manier om je oor te versieren dus.

Rook Piercing

Rook piercing zetten

Het is niet de meest makkelijke piercing om te zetten, maar zeker niet de meest ingrijpende of pijnlijke. Het is een klein stukje van het oor waar het ingezet moet worden. Bij Tattoo Bob hebben we in ieder geval sinds de introductie van de piercing al veel ervaring opgedaan met het zetten, waardoor het zo gepiept is!

Nazorg

De piercing gaat, omdat het een plooi is, door twee stukken kraakbeen. Het herstel kan daarom bijna een jaar duren. Dat wil zeggen: het duurt een jaar voordat het compleet hersteld is - dit betekent dus niet dat je er lang last van hebt. Je kunt de pas gezette piercing verzorgen met het flesje vloeistof wat je van ons hebt meegekregen, zolang je het maar niet met je handen aanraakt. Verder raden we aan zoveel mogelijk te vermijden op je gepiercete oor te liggen tijdens het slapen.

Soorten sieraden

Eigenlijk zijn vrijwel alle soorten piercing sieraden mogelijk in de rook piercing. Een ringetje zien we vaak - dit geeft een mooi effect omdat het een stukje uit je oor steekt. Wat we echter het vaakst zien, zijn gebogen staafjes. Deze kunnen met een vrijwel oneindige variatie aan versieringen aangeschaft worden. Ontzettend veel opties dus bij deze veelzijdige piercing! Voor meer vragen over de soorten sieraden die je in deze piercing kan dragen, of over het zetten, de nazorg of andere zaken: bel gerust even! We helpen je graag met je beslissing of de nazorg.