Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Historie

Een nieuw begin

Een nieuw begin.

Circa 2004 kwam de gemeente Rotterdam eindelijk met de verlossing, het dichtgespijkerde Deliplein ging op de schop en Tattoo Bob mocht blijven. Na vele jaren te hebben aangedrongen op het verkrijgen van een groter pand kwam in circa 2004 daar eindelijk verandering in. De “Cocktail” hieronder rechts op de foto zou de nieuwe locatie van Tattoo Bob worden, ook de kroegen daarnaast werden doorgebroken zodat BOB genoeg ruimte zou krijgen voor de uitbreiding van het bedrijf. BOB bleef dus op hetzelfde rijtje maar verschoof een paar deuren meer naar de hoek.

Een nieuw begin.

De vernieuwing van de gemeente, wat eigenlijk al in de jaren zeventig was ingezet, was nu daadwerkelijk voltooid. Met het wegkrijgen van de oude horeca besloot de gemeente het Deliplein opnieuw te gaan inrichten, met andere horeca en een andere doelgroep, wat natuurlijk bij de oud Katendrechters soms als pijnlijk werd ervaren aangezien zij weg moesten.

Een nieuw begin.

Na vele jaren dag & nacht gewerkt te hebben en ook met periodes van veel spanning, stress en tv-optredens kan Tattoo Bob het iets rustiger aan gaan doen na het verhuizen naar de nieuwe zaak.

Een nieuw begin.

Het oude pandje werd gestript, het pandje waar duizenden mensen veelal hun eerste tattoo hadden gehaald en wat lange tijd één van de weinige plekken in Nederland was waar je je kon laten tatoeëren. Deze “tattootempel” was te klein geworden voor de naam “Tattoo Bob” waar mensen vanuit het hele land naar toekomen.

Een nieuw begin.

De overgang was perfect geregeld. Op zaterdag was de laatste werkdag in het oude pand waarna op zondag alles verhuisd kon worden. Tekeningen werden opnieuw opgehangen en vanaf maandag werd er gestart op de (ver)nieuw(de) locatie.

Een nieuw begin.

Een nieuw begin.

Foto bronnen: archief Tattoo Bob