Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Historie

Historie Katendrecht

Historie Katendrecht

Katendrecht met zijn haven was geruime tijd het centrum van de tatoeages en de prostitutie. Katendrecht stond bekend als het uitgaanscentrum van Nederland, met zeer veel kroegen en vertier.

Dancing Walhalla, stond bekend als het danspaleis van Rotterdam en omstreken, maar ook natuurlijk de bekende kroegen als de Black Sea Bar, de Neutral Bar, Deliplein cafe en Horse Shoe Bar.

Historie Katendrecht Historie Katendrecht

Katendrecht was niet alleen bekend om zijn kroegen en prostitutie maar ook van de vele tattooshops.

Historie Katendrecht Historie Katendrecht

Tattoo Bob was met een groep andere tatoeëerders het centrum van Nederland en Europa van de tattooscene. BOB (en zijn familie) is de laatste overgebleven van de eerste lichting tattoo pioniers van Nederland, waar het vak binnen de families aan elkaar werden geleerd. Vandaag de dag wordt er gesproken over ‘old skool’ maar dat was in die tijd echt ‘old skool’. In de hele wereld was het bekend bij de zeelui dat je op Katendrecht dag en nacht terecht kon voor je tatoeage. In de jaren na de oorlog, bloeiden de horeca en detailhandel, want ‘s avonds was Katendrecht een ‘wereldplaats’ met vrolijk verlichte bars, feestende matrozen en dames van lichte zeden.

 

Historie Katendrecht  Historie Katendrecht

Historie Katendrecht

Historie Katendrecht

 Historie Katendrecht