Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Historie

Nog meer zien van de historie ?

Succesformule de nieuwe Kaap.

Succesformule de nieuwe Kaap.

De nieuwe Kaap blijkt een succesformule te zijn. Waar ooit de vrouwen van lichte zeden rondliepen, is nu het Deliplein het centrum van festivals en culturele activiteiten. Het Deliplein staat nu bekend als de culinaire hotspot van Rotterdam, alle bedrijfsruimtes worden alleen gevuld met hoogstaande culinaire eetgelegenheden.

Succesformule de nieuwe Kaap.

Succesformule de nieuwe Kaap.

Ook met de terugkeer van het legendarische stoomschip de SS Rotterdam, wat een toeristische trekpleister is geworden als hotel en restaurant, is Katendrecht weer helemaal HOT. Katendrecht en het Deliplein zijn nu nog beter te bereiken omdat ze aan de oever van het Deliplein een loopbrug hebben gemaakt naar de Wilhelminakade waar men zo naar het befaamde Hotel New York kan lopen en vice versa.

Succesformule de nieuwe Kaap.

In 2014 bezochten onderzoekers van de Universiteit uit het Duitse Siegen de tattooshop van Tattoo Bob. Zij waren op zoek naar de oudste Tattooshops van Nederland en kwamen zodoende bij ”Bob”.

Succesformule de nieuwe Kaap.

Tattoo Bob kenmerkt zich nu door:

- Meer ruimte en een nog groter assortiment aan tatoeage ontwerpen en piercings.

- Een gerestylde zaak met onder andere beamers, speciale ledverlichting, nieuwe piercingvitrines en veel nieuwe piercingsieraden.

- Comfortabele stoelen.

- GRATIS wifi.

- GRATIS consumptie tijdens uw behandeling.

- Airconditioning.

- Afleiding tijdens de behandeling doormiddel van LCD schermen en projectoren.

- Het tatoeëren en piercen gebeurt volgens de richtlijnen van de GGD.

Tattoo Bob heeft een vergunning voor het tatoeëren en piercen, deze is goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De invoering van de richtlijnen zijn vanaf 2007 van kracht. Deze strenge controle is goed en beoordeelt welke tattoo/piercing studio wel hygiënisch werkt en welke niet. Voldoe je aan die strenge eisen, dan krijg je de vergunning. Volgens Bob is het zeer belangrijk een studio te bezoeken die werkt volgens die richtlijnen en in het bezit is van een vergunning.

Tegenwoordig komen er vele mensen met eigen ontwerpen, portretfoto’s etc. Tribals, Chinese tekens, schaduwstukken en namen worden regelmatig gezet. Ook is “old school” weer helemaal terug, maar dan in een nieuw jasje weliswaar. Een tatoeage heeft voor veel mensen een speciale betekenis.

Tattoo Bob merkt dan ook dat er vergeleken met vroeger toch meer vrouwen zich laten tatoeëren dan mannen. Dit fenomeen is ook te danken aan programma’s zoals “Miami Ink”, en “LA Ink”. Natuurlijk zie je in deze tijd ook veel meer popsterren en rappers met tatoeages in videoclips.

Vandaag de dag is het Deliplein op Katendrecht een plek waar kunstenaars met hun ateliers gevestigd zijn en waar “Goodold Bob” nog steeds van de partij is.

 

Succesformule de nieuwe Kaap.