Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Historie

Einde van de oude Kaap.

Einde van de oude Kaap.

Eind jaren negentig is het definitief gedaan met de oude kaap… De gemeente was vastbesloten om de horeca weg te krijgen van het Deliplein vanwege steeds meer geweldsdelicten. Het Deliplein wordt steeds meer een verlaten gebied. De naam “achterstandswijk” valt steeds meer in de media .

Einde van de oude Kaap.

BOB en zijn kids zijn samen met de Blacksea bar&Brooklyn bar over. Ook deze twee laatste kroegen zullen spoedig de handdoek over de biertap gooien.

Einde van de oude Kaap.

Delipein geschiedenis 

Het Deliplein is verlaten en het is een troosteloze gebeuren op het Deliplein. Alle panden rondom Tattoo Bob zijn dichtgespijkerd.

Bob zal de Kaap niet verlaten. De Kaap die altijd goed is geweest voor Bob, waar hij is begonnen en roerige tijden heeft meegemaakt, die wil hij niet zomaar in de steek laten. Immers zijn Tattoo Bob en Katendrecht onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De gemeente die al in de jaren '80 bezig was met een plan voor stadsvernieuwing van het Deliplein klopte bij BOB aan. De laatste jaren had BOB aangegeven dat hij een groter pand wilde en het liefst het pand wat naast hem leeg stond. De gemeente gaf aan dat zij BOB wilde verplaatsen naar een groter pand. Dit zou uiteindelijk nog duren tot 2005.